Deputatul Șerban: „Cei care nu au intervenit la timp merită aceeași pedeapsă ca a criminalului!”

Deputatul de Neamț Ciprian Șerban cere ca în cazul fetei răpite la Caracal cei care nu au intervenit la timp să fie pedepsiți la fel ca și psihopatul criminal.

Este strigător la cer! Nu este posibil ca în secolul XXI, cu toate facilitățile oferite de înalta tehnologie, organele statului, care au datoria de a ne apăra, de a ne salva atunci când suntem în pericol, să nu fie capabile să acționeze și să salveze vieți.
Îmi exprim întreaga compasiune pentru familia Alexandrei şi sufletul meu este plin de durere, revoltă, mânie. Cuvintele nu au putere, de data asta. Nimic din ce putem spune acum nu o poate aduce înapoi, la familia ei.
Sunt alături de dl. Cumpănașu în aceste momente. Îmi este cumplit de greu să pot ști prin ce trece.
Este clar că toți cei vinovați de incapacitatea de a o salva pe Alexandra trebuie să plătească. Nici nu îmi pot închipui prin ce coșmar a trecut acest copil atât de curajos. Cum a putut el să lupte pentru viața lui până în ultimul moment, sperând să vină salvatorii! Și aceștia, niște incompetenți, ca să nu folosesc cuvinte mai dure, au așteptat…ce? Să se asigure că acel criminal își duce treaba la bun sfârșit? Din punctul meu de vedere cei care nu au intervenit la timp merită aceeași pedeapsă ca a criminalului!”, spune deputatul Șerban.

Cititi si Lumânări aprinse la Piatra Neamţ pentru fata ucisă cu Poliţia la poartă: „Iertaţi-ne!”

Orice cuvânt este de prisos. Este momentul acțiunii. Niciun copil, nicio familie nu mai trebuie să treacă prin așa ceva. Trebuie profesionalizate toate serviciile de specialitate ale statului.
Copil bun, frumos și curajos să îți fie drumul lin și luminos și să ne veghezi de acolo să fim puternici pentru tine!”, adaugă Ciprian Șerban.

D.V.

One thought on “Deputatul Șerban: „Cei care nu au intervenit la timp merită aceeași pedeapsă ca a criminalului!”

  1. Marș ma de aici ! Ordonanța 13 îți spune ceva tie și partidului din care faci parte ?

Lasă un răspuns