Deputatul Șerban, audiențe pe ulițele de Cîndești și Borlești! „Oamenii s-au săturat de certuri și de ziduri ridicate între români!”

Deputatul social-democrat Ciprian Șerban a fost prezent astăzi pe străzile din comunele Cîndești și Borlești într-o repriză de campanie electorală transformată într-o adevărată sesiune de audiențe cu cetățenii. Dincolo de discuțiile axate pe subiectul momentului – turul doi la alegerile prezidențiale -, cele câteva ceasuri dedicate întâlnirii cu cetățenii au fost un util schimb de informații și de păreri.

<<Astăzi am vizitat localitățile Cîndești și Borlești. Împreună cu primarii și consilierii locali am luat la pas străzile comunelor unde am discutat cu cetățenii! Alături de noi la această acțiune de campanie a fost și Mihnea Nastase! Reacțiile tuturor au fost pro Viorica Dăncilă ceea ce ne dă curaj și speranță!>>, a fost concluzia deputatului social-democratic pe partea de tematică electorală.

Pe partea de administrație, de nivel de trai, de calitate a infrastructurii și serviciilor sociale, sătenii au apreciat implicarea primarilor social-democrați, sprijinul primit de la Consiliul Județean (ambele comune fiind traversate de drumuri județene) și au cerut ca administrația să fie făcută în continuare în folosul cetățeanului dar și ca parlamentarii să îmbunătățească cadrul legislativ. Deputatul Șerban le-a prezentat o serie din proiectele susținute de el și de colegii săi social-democrați iar reacțiile oamenilor au fost de apreciere dar și de încurajare a urmării acestor inițiative.

Parlamentarul social-democrat i-a avut alături de el, astăzi, pe colegii de partid care sunt aleși locali în cele două comune, pe colegul său de la Cameră, deputatul Neculai Iftimie dar și pe Mihnea Năstase.

D.V.

 

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Deputatul Șerban, audiențe pe ulițele de Cîndești și Borlești! „Oamenii s-au săturat de certuri și de ziduri ridicate între români!”

  1. Daca tot esti la plimbare pe ulite, asa , dezinteresat cum te stim, pt. binele oamenilor desigur, pune-le si niste becuri , da, la preturi dupa bugetul lor nu la preturile alea……

  2. Puica merge cu Serban numai unde este un pic de asfalt sau beton.Ii invit sa mearga in satul Mastacan(jumatate din comuna) pe la Mastacanoasa si sa circule prin parau cum merg bietii oameni.De la pod de la Ciocan sa mearga cu masina pe drumul spre Sovoaia.Este un dezastru si ne mai laudam cu realizari importante de la Borlesti si Ruseni.Lucrarile care aduc comisioane babane sunt cele mai cautate.Trioul Arsenie, Puica, Vlase cauta numai asemenea lucrari.Poate ne povesteste dl.primar despre activitatile culturale de la caminul cultural Nechit fiindca cel de la Borlesti a „intepenit” de la alegerile europarlamentare.Ce ne poti spune incompatibilule?

Lasă un răspuns