Deputatul Șerban, aruncat în bătălia pentru locale! Candidat pentru funcția de primar de Roznov!

Deputatul social-democrat de Neamț Ciprian Șerban a fost validat astăzi de BPJ PSD Neamț drept candidat pentru funcția de primar la Roznov, anunță surse apropiate de respectivul partid.
Numele lui Șerban a fost unul pe o listă mai lungă, la nivel de județ, pentru că azi forul de conducere al social-democraților nemțeni a validat zeci de candidaturi în cele 83 de UAT-uri.
Numele lui Șerban a mai fost vehiculat până acum în spațiul public, dar doar ca nivel de ipoteză în zona non-PSD. Până acum ceva timp, favoritul pentru a fi candidatul PSD la Roznov era viceprimarul Constantin Hodor. Însă vicele și echipa de consilieri din localitatea respectivă au intrat în dizgrația conducerii județene după ce, în ultimul timp, din dorința de răzbunare față de primarul Ciubotaru (care satelizează pe orbita Pro România) au forțat decizii și Hotărâri de Consiliu Local care loveau în interesele comunității, deci au adus un deficit evident de imagine și de credibilitate taberei social-democrate.

Deputatul Ciprian Șerban alături de viceprimarul Constantin Hodor (aflat acum în dizgrația conducerii PSD Neamț)

Ciprian Șerban este deputatul ales pe lista PSD, la primul mandat. În mandatul anterior a fost consilier local PPDD și președinte al organizației județene, postură din care, la vremea respectivă, a ajutat la capacitarea unei majorități în jurul PSD.
La alegerile locale de acum 4 ani, Ciprian Șerban ajunsese, prin fuziune, în UNPR. El a fost alături de președinta de la acel moment de la UNPR Neamț (Florentina Moise) un susținător al listelor comune pentru CJ, PSD-UNPR, strategie care a contribuit decisiv la câștigarea de către Ionel Arsene a funcției de președinte CJ Neamț.

D.V.

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Deputatul Șerban, aruncat în bătălia pentru locale! Candidat pentru funcția de primar de Roznov!

  1. Serban, o nulitate ca om, o nulitate ca politician. Cu aroganta pe care o afiseaza, va castiga la Primaria Roznov, fix un vot ! Al lui !

  2. Este o gluma? Poate candideaza din partea minoritatilor celor de la canal Cracau si a celor de la granita cu Savinestiul.La cum gandeste si la ce a realizat pana azi,,am senzatia ca face parte din comunitatile mai sus amintite.Despre nimeni,nu poti vorbi decat …nimic.

Lasă un răspuns