Deputatul Rotaru: „Români, ieșiți la vot! România merită mai mult!”

Deputatul social-democrat Alexandru Rotaru face apel la toți românii să iasă la vot în ziua în care au loc alegerile europarlamentare, indiferent de opțiunea politică, pentru că „este un drept câștigat și care trebuie exercitat!”. Evident că parlamentarul nemțean punctează faptul că lista PSD propune candidați mai buni decât ai altor partide, dedicați, profesioniști, patrioți.

„În mai puțin de două luni românii vor fi chemați la vot pentru alegerile europarlamentare din data de 26 mai 2019.
Orice român care face o comparație cu listele depuse de celălalte partide poate vedea că Partidul Social Democrat are cea mai bună listă de oameni care să reprezinte România cu demnitate, cu putere și respect la Bruxelles.
Pe lista PSD se află persoane cu realizări pentru țara noastră, profesioniști, precum doamna ministru Rovana Plumb, jurnalista Carmen Avram și fostul ministru și europarlamentar Victor Negrescu. Toți cei 33 de candidați PSD sunt patrioți, știu să vorbească, își doresc să vorbească, au curaj să vorbească și să apere interesul național al țării pe care o reprezintă în PE”, a precizat deputatul nemțean.

Alexandru Rotaru explică și sloganul folosit de soicial-democrați în această campanie: <<Prin sloganul de campanie „Patrioți în Europa”, PSD a dorit să pună accentul pe faptul că în Parlamentul European trebuie să te lupţi pentru fiecare român, indiferent că se află în țara natală sau nu. Un europarlamentar demn trebuie să-și apere țara, să nu vorbească de rău şi să lupte pentru fiecare român fără să jignească anumite categorii.
Am deplină încredere că cei 33 de colegi aflați pe lista PSD sunt oameni patrioți care își iubesc țara, nu vor vota împotriva ei, așa cum a făcut recent opoziția, și sunt convins că vor reprezenta cu cinste și vor lupta pentru România, pentru binele tuturor românilor.
Colegilor le urez succes, iar pe români îi îndemn să fie alături de România și, indiferent de simpatiile politice, să iasă la vot fiindcă este un drept câștigat și care trebuie exercitat! Haideți să fim patrioți în Europa!>>.

D.V.

Lasă un răspuns