Deputatul Rotaru: Marius Neculai, primarul pe care-l merită romașcanii!


Este doar una din afirmațiile pe care parlamentarul PSD Alexandru Rotaru a făcut-o astăzi, când au mai rămas două zile până la momentul alegerilor pentru primăria Roman. „După ziua de 11 iunie, romașcanii vor avea în Marius Neculai primarul pe care-l merită. Este un om care a dovedit că se ține de fiecare promisiune pe care o face, un om cu bun simț, pe care îl recomandă faptele sale”, a punctat parlamentarul, continuând: „Suntem la finalul unei campanii pe care noi, cei din PSD, am făcut-o într-un mod cât se poate de curat și transparent față de romașcani și sunt convins că duminică toți cei care se vor prezenta la urne să facă alegerea cea mai potrivită pentru ei. Personal, îl asigur pe Marius de tot sprijinul pe care-l pot acorda din funcția pe care o am și ori de câte ori va fi cazul, voi interveni în măsura posibilităților pentru ca proiectele pe care le va avea în vedere să fie transformate în realitate”, a precizat Rotaru, în cadrul unei conferințe de presă organizată astăzi la sediul de campanie al lui Marius Neculai.
La rândul său, președintele PSD Roman, senatorul Dan Manoliu și-a exprimat convingerea că, odată ajuns în funcția de primar, Marius Neculai se va apleca asupra tuturor problemelor pe care i le vor aduce la cunoștință locuitorii municipiului și le va rezolva într-un mod profesionist. „Marius Neculai a arătat că vrea și poate să ducă la bun sfârșit tot ce și-a propus. Experiența politică și cea profesională demostrează că este exact omul de care romașcanii au nevoie, persoana potrivită la locul potrivit”, a punctat acesta.
Nici șeful PSD Ionel Arsene nu a pierdut ocazia de a-i recunoaște meritele celui propus pentru a conduce Primăria: „Văd astăzi un lider și un viitor primar. Marius Neculai are tot ce-i trebuie pentru a fi cel mai bun primar pe care l-a avut vreodată Romanul. Are determinare, viziune, are un Guvern care-l sprijină și un președinte de Consiliu Județean care-i este alături în tot ceea ce vrea să facă”, a sintetizat șeful CJ Neamț. Totodată, acesta a ținut să spună foarte clar că el nu va fi cel care-i va spune primarului de Roman ce va avea de făcut, ci va fi omul care-l va ajuta să ducă la bun sfârșit ceea ce își propune alături de echipa sa.
În fața atâtor elogii aduse de colegi și de șeful PSD Neamț, Marius Neculai s-a rezumat doar la mulțumiri aduse romașcanilor care i-au fost alături de-a lungul timpului și mai ales în ultima perioadă, garantându-le că le va rămâne alături. „În fiecare zi a mandatului meu, voi fi omul deschis, omul implicat, cel pe care romașcanii și l-au dorit dintotdeauna. Așa cum am mai afirmat și cu alte ocazii, ușa primarului nu va fi niciodată închisă pentru locuitorii orașului. Împreună, să ducem Romanul de la bine spre mai bine”, a spus Neculai.

Alex SÎRBU / ADV.

One thought on “Deputatul Rotaru: Marius Neculai, primarul pe care-l merită romașcanii!

  1. Cred ca domnul Marius Neculai nu are nevoie de recomandarea d-lui deputat Rotaru sau al oricaruia dintre cei din foto.Pentru dl. Neculai ar fi chiar mai bine sa nu mai apara alaturi de aceste personaje, fiindca pierde voturi!

Lasă un răspuns