Deputatul Remus Munteanu, atac share: „Iohannis și ai lui ți-au rânjit în față!”

Deputatul (PSD) de Neamț atacă virulent tabăra celor de la putere (PNL și președintele Iohannis) pe care îi acuză că i-au sfidat pe românii supuși la atâtea restricții prin modul în care a fost organizat Congresul Liberalilor.

Ca de obicei, mesajul deputatului de Neamț (postat pe facebook) este de fapt un share (un copy-paste mai facil) la o postare a unui terț (PSD), așa cum sunt majoritatea mesajelor publice ale lui Munteanu jr.

<<Pentru Iohannis și slugile PNL – TU NU CONTEZI!
Tu te chinui. Ești cinstit. Ai bun-simț. Respecți reguli. Plătești facturi. Muncești mult. Ai copii. Și ți-au închis iar școala!
Iohannis și lacheii PNL n-au reguli! N-au lege! Au doar privilegii!
Tu te chinui!
Iohannis și ai lui ți-au rânjit în față și ți-au spus direct că TU NU CONTEZI! Au aliniat toate instituțiile statului – alea care pe tine te-au cocoșat cu amenzi!, pentru ca niște ultrași cu carnet de partid să se îmbrâncească, să se îmbulzească și să se huiduie între ei!
Congresul PNL a fost un focar de infecție! Și sanitar, și moral! Dar pentru a-l ține, au schimbat legi peste noapte și ți-au ascuns «strategic» 1.400 de cazuri COVID-19 doar în București.
«Un Festival al Sfidării Naționale», după ce anul trecut ți-au ascuns morții pentru a face alegeri.
Te-au mințit! Te-au umilit! Pentru că ei cred că TU NU CONTEZI!
AJUNGE!>>, spune deputatul nemțean aflat la primul mandat.

Rechizitoriul preluat de deputatul Munteanu jr. continuă pe același ton vehement:

<< Românii urăsc NEDREPTATEA. Detestă AROGANȚA. Și nu suferă să fie luați de proști. E timpul să punem STOP! E timpul ca TU SĂ CONTEZI! E timpul ca democrația și domnia legii să revină în România!!!
E timpul ca ei să plece acasă! Și tu să nu te mai chinui!
NOI suntem 20 de milioane, ei doar o mână de TICĂLOȘI care au capturat statul!
TU CONTEZI!>>.

D.V.

 

Lasă un răspuns