Deputatul Răzvan Cuc: „Orban contestă de mama focului stresul la care sunt supuse băncile care vând credite mai scumpe românilor decât străinilor!”

Deputatul social-democrat Răzvan Cuc consideră că atacarea la CCR de către PNL a proiectului privind ratele românilor este încă o dovadă că guvernanţi sunt mai interesaţi de profitul bîncilor decât de bunăstarea cetăţenilor.

„Nu e normal si nici nu inteleg de ce toata lumea este asa mirata ca PNL a atacat la CCR proiectul aprobat in Parlament privind ratele romanilor. Era mai mult decat previzibil ca asa vor face si asta pentru ca desi toate celelalte partide au votat, vedem acum ca PNL face singur nota discordanta. Practic PNL e singur si doar pentru el, nu pentru romani.

Baietii astia au de platit datorii vechi catre banci! N-am uitat ca in faimoasa noapte (noaptea alba a ordonantelor) una dintre acestea viza tocmai ajutorarea unei banci prin stergerea unei marii datorii a acesteia catre stat”, spune deputatul Răzvan Cuc.

Parlamentarul social-democrat reaminteşte că, actualmente, un credit pentru români este mai scump decât unul pentru străini, acordat de aceeaşi bancă şi în aceleaşi condiţii: <<Somerul trezit peste noapte premier si gasca PNL-ista nu sunt deloc interesati sa o duca mai bine romanii in perioada de criza, ci doar de interesele proprii si de ce le dicteaza stapanii care i-au acaparat total.
Va dau un exemplu simplu: alte state reusesc sa aiba conditii mai bune si permisive la creditele imobiliare (EX: Franta asa cum reiese din comparatia de mai jos), iar la noi cum iei o masura de ajutorare a romanilor, a cetatenilor care duc povara dobanzilor si comisioanelor sau zici ceva de o banca, nici macar nu apuca banca sa raspunda ca Orban e deja in poll position contestand de mama focului stresul la care saracile banci sunt supuse.
E ca in celebra vorba, a unui fost celebru domn: Nu e bine domnu’ Orban, nu e bine!>>

Daniel Vinca

Comentarii Facebook

One thought on “Deputatul Răzvan Cuc: „Orban contestă de mama focului stresul la care sunt supuse băncile care vând credite mai scumpe românilor decât străinilor!”

  1. Raman surprins de cate gogomanii este in stare acest om.A fugit ca un las de la Giurgiu ,a facut praf pe la transporturi si acum se da mare cunascator al activitatilor bancare.El confunda soferia cu activitatea bancilor.Nu ma intereseaza politica dar nu imi convine cand habarnistii se interpun intre creditor si debitor si hotarasc in numele acestora.De aceea il rog pe dl. Cuc sa termine cu praful de la Poiana Largului si Bicaz si apoi sa se apuce de treburi mai serioase fiindca politica nu este pentru el.

Lasă un răspuns