Deputatul nemţean le-a spus deputaţilor cum e în arest: AM FOST DEZBRĂCATĂ, MI-AU LUAT SUTIENUL…

udrea

Prezentă în Parlament pentru a-şi susţine punctul de vedere cu privire la o nouă solicitare de arest preventiv prin care o vizează procurorii DNA, Elena Udrea (deputat Colegiul 4 Neamţ) a făcut iarăşi spectacol, punându-i la curent pe deputaţi cu condiţiile care sunt în arest preventiv: „Nu ma voi da nici cu mir, nu voi citi nici acatiste, nu voi citi nici rugaciuni. Pe 10 februarie am fost retinuta. Am fost dusa in arest, am fost dezbracata, mi-au luat sutienul. WC-ul era turcesc, puneam un pet peste ele sa nu vina sobolanii. Era curent, ne dadea sanse la o raceala. As fi vrut sa vin in catuse sa intelegeti mai bine ce inseamna”, a spus Elena Udrea, făcând şi o trimitere la tipul de discurs în urma căruia Varujan Vosganian a scăpat de arest preventiv.

Deputatul de Neamţ a încercat să-şi convingă colegii că nu e cazul de arest preventiv care trebuie să rămână o măsură excepţională care să vizeze persoanele cercetate şi care, într-adevăr, reprezintă un pericol public.

„Firul rosu al acuzatiilor e opinia procurorilor ca aceasta gala (n.r. Gala Bute) nu trebuia sa aiba loc. Da, mi-am dorit ca Bute sa boxeze in Romania. Dar e o asta o vina pentru care sa fiu arestata? Consensul politic de atunci pentru eveniment e pus la indoiala acum de procurori. Reprosurile care mi se aduc tin de activitatea departamentelor din minister, nu de activitatea ministrului”, a precizat Elena Udrea.

 

 

One thought on “Deputatul nemţean le-a spus deputaţilor cum e în arest: AM FOST DEZBRĂCATĂ, MI-AU LUAT SUTIENUL…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.