Deputatul Munteanu: Nu a fost victoria mea! Dar nu pot decât să mă bucur dacă se spune că sunt respectat de colegi…

munteanu

“Nu a fost victoria lui Arsene ci a lui Munteanu” – a fost una din teoriile care au circulat imediat după jihadul din PSD Neamţ, când, în şedinţele BPJ şi CEX de sâmbătă, Dan Constantin a fost sancţionat cu ridicarea sprijinului politic iar pentru Adrian Bourceanu doar s-a propus excludere din partid.

Respectiva ipoteză este alimentată de faptul că deputatul Ioan Munteanu a fost şi preşedinte PSD şi este recunoscut pentru relaţia foarte bună pe care o are cu majoritatea primarilor PSD sau liderilor de organizaţii locale.

Ioan Munteanu nu confirmă însă o asemenea ipoteză: “Eu, şi în Biroul Permanent şi în Comitetul Executiv am un sigur vot. Nu poate Munteanu , de unul singur, să decidă ce şi cum. Dar, privind partea plină a paharului, dacă circulă astfel de speculaţii, e totuşi bine, nu pot decât să mă bucur dacă se spune că sunt respectat de colegi, că aceştia pun preţ pe cuvântul şi experienţa mea. Dar la şedinţele de sâmbătă, vă rog să mă credeţi, nu am făcut niciun fel de lobby, niciun fel de pledoarie ca să voteze cineva într-un fel sau altul”.

Ioan Munteanu a fost preşedinte PSD Neamţ într-o perioadă în care partidul se afla în opoziţie şi la nivel central şi în judeţul Neamţ. Este la al treilea mandat de deputat şi nu demult, ÎN PREMIERĂ în vestea.net a declarat că după terminarea acestui mandat se va retrage DEFINITIV din politică şi din activitatea publică.

D.VINCA

 

Lasă un răspuns