Deputatul Munteanu Jr. o dă pe golf: „L-am zburat!”

Later Edit: Din păcate, tot share, dar fără ghilimele, adică plagiat!
Și nu a copiat Ciolacu de la Munteanu Jr. ci invers.

Știrea inițială:

Patentat drept un Deputat Share în comunicarea publică (adică share la greu la mesajele șefilor de partid și foarte puține mesaje proprii), Remus Munteanu încalcă azi tradiția și are pe facebook o postare proprie:

<Guvernul Cîțu a fost demis cu 281 de voturi! Este victoria voastră, a tuturor românilor!>.

Dincolo de minunea unui text care nu mai este shareuit, Munteanu Jr. are și o cartolină interesantă, nu știm dacă a lui (a echipei lui de consilieri) sau fabricată de PSD România:

Folosirea emoticonului cu jucătorul de golf (lângă „L-am zburat”) duce spre Președintele Klaus Iohannis, criticat pentru promovarea golfului într-un context nefericit și care și-a asumat rolul de susținător fervent al ex-premierului Cîțu, atât la Guvern cât și în bătălia internă din PNL.

D.V.

2 thoughts on “Deputatul Munteanu Jr. o dă pe golf: „L-am zburat!”

  1. Ne intereseaza cu ce se ocupa dl deputat in parlamentul tarii?Stie cineva de ce este platit ca deputat si ce cauta acolo?
    Ce initiative a avut dl ”deputat” Munteanu in Parlament?Cum isi justifica salariul ala aberant de mare platit de cetateni?
    Stie cineva?

  2. Vai Gigele , ce realizare ati bifat , tu , Suculet, madam Bulai si alti ,,merituosi ,, adica , culegatorii de scame de pe sefu* !
    Ca au cazut pradatorii astia nu e rau da, avand in vedere expertiza trupei de parlamentari din NT SI daca-l pregatiti iar pe Andrusca si pe alti ,,specialisti,, picam din lac in put , intelegi ce zic ?!

Lasă un răspuns