Deputatul Munteanu jr., atac la Guvern pentru creșterea prețurilor. Inclusiv la fasole!…

Înghețarea veniturilor populației suprapusă peste creșterea unor prețuri este metoda perfectă prin care este sărăcită populația – asta spune deputatul PSD de Neamț, Remus Munteanu, invocând și cifre concrete, inclusiv cu cât a crescut prețul la fasole, pâine etc.

<<Guvernarea Dreptei sărăcește populația, înghețând veniturile chiar în momentul în care prețurile cresc. Datele oficiale arată că luna trecută produsele alimentare s-au scumpit dramatic mai ales pentru românii cu venituri mici, cei mai afectați de aceste creșteri!
Cabinetul Cîțu mărește salariul minim cu doar doi lei pe zi, dar fasolea s-a scumpit cu 18%, iar prețurile la pâine, carne și fructe sunt mai mari cu 5-8%!>>, spune deputatul Munteanu jr.

Parlamentarul social-democrat își încheie mesajul cu o nouă tiradă la adresa Puterii: <<Actualei puteri nu îi pasă de viața de zi cu zi a românilor, ci se grăbește să vândă companiile profitabile de stat, ca să se îmbogățească din comisioane!
Profitul personal este prioritatea lor, nu nivelul de trai al românilor!>>.

D.V.


2 thoughts on “Deputatul Munteanu jr., atac la Guvern pentru creșterea prețurilor. Inclusiv la fasole!…

 1. Pentru analfabetii din PSD cateva date despre ce a ramas dupa ”jaful”de guvernare prin care a trecut aceasta tara in ultimii 10 ani:
  1.Pensii speciale si de serviciu date la 40 de ani aberante si halucinante care mananca impreuna cu salariile parazitilor de la stata 90% din bugetul acestei tari.
  2.Angajati fara numar la ”statul degeaba” pe salarii colosale care taie frunze la caini toata ziua si ii sfideaza pe cei care lucreaza in privat pe salarii la jumatate.
  3.Toate aceste ”hotii de privilegii”au fost facute cu bani din imprumuturi externe astfel ca aceasta tara are o datorie de 120 miliarde de euro bani cu care nu s-a facut nimic,nu spitale,nu autostrazi,nu educatie.

  Toti acest bani au fost furati si directionati catre statul securisto mafiot care au beneficiat de ”guvernarea PSD” si care se lafaie si ne sfideaza zi de zi cu opulenta si desfrau.

  Toate aceste lucruri s-au intamplat pentru ca PSD este populat numai cu oameni fara meserie,analfabeti,corupti si implicit SANTAJABILI de catre statul securisto mafiot pentru care ”lucreaza”.

  Asta e motivul pentru care s-a scumpit fasolea.

 2. De acord cu toate constatarile. dar cu o singura corectie: nu doar PSD-ul ci si PDL/PNL, UDMR si impreuna cu lingaii de pe linga acesti sunt in aceeasi masura vinovati. Si as mai face o precizare: hoti mai mari decat PDL-istii este greu de gasit, nu numai in Romania, ci pe tot globul !

Lasă un răspuns