Deputatul Munteanu a anunţat susţinere PSD pentru Shhaideh şi Plumb!”Au respectat legea!”

Liderul grupului PSD din Camera Deputaților, Ioan Munteanu, a anunțat că Biroul Permanent Național (BPN) al PSD a decis să le susțină pe vicepremierul Sevil Shhaideh și pe ministrul delegat al Fondurilor Europene, Rovana Plumb, informează Agerpres.

„Au respectat legea. Se consideră nevinovate și colegii au solicitat să nu demisioneze”, a precizat Munteanu, care a participat la ședința BPN.

Decizia conducerii PSD vine după ce, vineri, procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a solicitat sesizarea Camerei Deputaților pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale față de Rovana Plumb, fost ministru al Mediului și Schimbărilor Climatice la data faptei, în legătură cu săvârșirea complicității la abuz în serviciu, în dosarul care o vizează și pe vicepremierul Sevil Shhaideh, referitor la trecerea ilegală a unei părți din Insula Belina și Brațul Pavel în administrarea Consiliului Județean Teleorman.

D.V.

Comentarii Facebook

4 thoughts on “Deputatul Munteanu a anunţat susţinere PSD pentru Shhaideh şi Plumb!”Au respectat legea!”

  1. Un partid de corupti si-a ales calea: „Corb la corb nu-si scoate ochii” . Asa cred PSD-istii ca vor guverna? Cu condamnari penale in spate? Sunt o rusine pt toti romanii cinstiti care treiesc doar din munca lor. DNA-ul trebuie sa mearga mai departe iar hotii sa-si faca partid in puscarie.

  2. Pe naiba…! Daca ar veni opozantii ar fi un dezastru.si mai mare,..desi toti sunt niste impotenti!SE TIN NUMAI DE CERTURI APARITII LA TV SI NU FAC NIMIC, URMARESC doa UMFLAREA BUZUNARELOR LOR!NE-AM SATURAT DE TOTI.Ar fi mai bine sa-si vada de treaba, sa urmareasca numai dezvoltarea tarii,treburi si sarcini legate de tara si popor.Cum naiba,unii ca polonezii ,albanezii s-au redresat asa frumos,numai la noi e tigania tiganiilor!VEDETI-VA DE TREABA.MAI SI TERMINATI ODATA CU PROSTIILE SI RAZBUNARILE!

  3. Domnule Munteanu,daca sunt nevinovate,de ce nu renunta la imunitate? Si se bazeaza pe echidistanta justitiei? O fi din cauza ca totusi,stiu prea bine ca au comis-o ? la ordinul Marelui Carmaci? Nu iese fum fara foc,stim prea bine,iar PSD-ul este orice,mai putin o asociatie unde sa predomine cinstea si onoarea. Pacat cum isi terfelesc unii imaginea…..asta spune multe! Apropo,veti primi respectul si aprecierea oamenilor care muncesc in ziua in care veti face ceva sa incurajati munca cinstita,nu statul degeaba cu mana intinsa.

  4. te umfla rasu-plansu cand acest individ vrea sa apara serios.un inculpat pentru spaga de 400.000 eu ce prostie mai mare poate sustine?tovarasele nu sunt vinovate,,,,,vinovat e dragnea.

Lasă un răspuns