Deputatul Mara Calista despre legislația anti agresiuni sexuale!

Hotărârea privind Strategia națională pentru prevenirea și combaterea violenței sexuale ”SINERGIE” 2021 – 2030 și a Planului de acțiuni pentru implementarea strategiei a fost publicată în Monitorul Oficial. Era necesară o astfel de strategie și salut toate eforturile care au fost făcute pentru a fi adoptată.
Este important ca statul să aibă grijă de victimele violenței sexuale. Mă voi implica activ pe direcția îmbunătățirii și consolidării cadrului legal aplicabil în domeniu, cât și pe reglementarea unor măsuri adecvate de sprijin și protecție pentru victime, dar și a măsurilor necesare pentru prevenirea violenței sexuale și a recidivei, inclusiv a măsurilor orientate pe intervenție în cazul agresorilor.

Activitățile prevăzute în prezenta strategie națională pentru prevenirea și combaterea violenței sexuale „SINERGIE” 2021— 2030 și în Planul de acțiuni pentru implementarea Strategiei naționale pentru prevenirea și combaterea violenței sexuale „SINERGIE” 2021—2030 se finanțează conform prevederilor legale în vigoare din următoarele surse:
a) bugetul de stat;
b) bugetul local;
c) fonduri externe nerambursabile;
d) donații și sponsorizări.

Deputat PNL
Mara Calista

One thought on “Deputatul Mara Calista despre legislația anti agresiuni sexuale!

  1. Bine , bine dna flotanta a judetului , da, nu mai bine ajutati urgent dta, Citu care afirma ca traim bine da noi nu stim ,nenorocitii care sunt distrusi de furia apelor ?! Apropo , navetistul de la Cotroceni , nu mai silabiseste nimic si doar are echipament de mii de euro(din banii nostri) sa calce malul prin zonele inundate, asa ca nu mai apare, nu mai injur , ba da stai ca a aparut Citu si a afirmat ca ne-a crescut nivelul ….Tu-ti nivelul ma….si te-as baga….

Lasă un răspuns