Deputatul Leoreanu, vicepreședinte al Camerei Deputaților

La o zi după ce a fost ales ca vicepreședinte al Camerei Deputaților, deputatul liberal de Neamț Laurențiu Leoreanu a și condus o ședință din Parlament.

<<Astăzi, am avut deosebita onoare de a conduce ședința de plen a Camerei Deputaților, moment de maximă responsabilitate și care, trebuie să recunosc, m-a încărcat cu o doză puternică de emoție.
A fost o nouă experiență, o nouă activitate, o nouă responsabilitate, de care cred că m-am achitat foarte bine. Sedința s-a desfășurat în condiții foarte bune, într-o atmosferă de lucru operativă și echilibrată, așa cum este firesc să fie toate ședințele din Parlamentul României>>, a declarat acum 2 zile deputatul Leoreanu.

Parlamentarul nemțean a ținut să mulțumească celor care prin votul și încrederea lor l-au dus în această poziție onorantă: <<Am urcat la tribună cu gândul la romașcani, nemțeni, oamenii pe care îi reprezint și care îmi dau puterea de a fi mereu mai mult, resposabil și demn! Pentru asta vă mulțumesc din inimă!
Totodată le multumesc tuturor colegilor deputați liberali pentru susținerea oferită în a ocupa funcția de vicepreședinte al Camerei Deputaților, dar în mod special domnului Presedinte al PNL și al Camerei Deputatilor – Ludovic Orban pentru încrederea acordată în a debuta în această onoranta și emoționantă misiune. Mă înclin cu respect!>>.

V.N.

Lasă un răspuns