Deputatul Leoreanu: „M-am întâlnit cu mii de oameni frumoși, harnici, gospodari, unii dintre ei reveniţi acasă din depărtări!”

„Luna august a devenit de ceva timp o lună a regăsirilor, a îmbrățișărilor de suflet,  a zâmbetelor copiilor alături de părinți, a fraților care-și deschid sufletele, a bunicilor cu lacrimi de emoție.

Am fost mereu aproape de oameni, de cei care m-au investit cu încredere și pentru care am muncit cu drag, pentru a aduce un plus comunităților noastre, iar acum mă simt printre aceștia ca printre prieteni, ascultându-le vocea, atent și învățând din experiențele și trăirile lor, aici și pretutindeni în lume.

Am reușit să mă întâlnesc în această perioadă cu mii de oameni frumoși, oameni harnici, gospodari, ne-am bucurat împreună, așa cum știm să și muncim împreună, uniți, puternici, chiar dacă unii dintre ei sunt departe de țară, dar acum în august se întorc acasă, pentru că aici va fi cu adevărat mereu acasă!

Nu cred că e o satisfacție mai mare pentru un om politic decât acea de a fi printre cei pe care îi reprezintă, atât timp cât vine cu sufletul și mintea deschise și știe că și-a pus viața în slujba lor, cu sinceritate și abnegație.

Am participat la foarte multe evenimente în ultima perioadă, încărcate de spiritualitate, de voie bună, de speranță și de spirit constructiv. Cu pioșenie și credință m-am aflat la Hramul Adormirii Maicii Domnului, la biserica Precista Mare din Roman, eveniment unde am simțit că liniștea se coboară peste sufletele noastre, dar în aceiași măsură m-am încărcat cu viață frumoasă la sărbătorile comunelor Horia, Cordun, Moldoveni, unde am simțit îmbrățișarea zâmbetelor oamenilor minunați din aceste locuri. I-am ascultat cu atenție, mi-am asumat din trăirile, speranțele și  nevoile lor, iar promisiunea mea e de a duce cu toată puterea aceste gânduri mai departe.

Am participat și la un alt eveniment, care cu bucurie spun, pentru că a fost inițiat în urmă cu 10 ani chiar de mine, a devenit tradiție – întâlnirea de la Primăria Roman cu reprezentanții românilor ce muncesc în străinătate – un izvor de cunoaștere din care avem cu toții de învățat, pentru că sunt oameni care au cunoscut alte realități, alte nevoi, cu alte așteptări și care pot aduce plus valoare comunității noastre, direct și indirect, oameni pe care merită să îi ascultăm, pentru că avem nevoie de ei, acolo, dar mai ales aici.”

Deputat Laurențiu Leoreanu – vicepreședinte PNL

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns