Deputatul Leoreanu, la raport

Am încheiat o nouă sesiune parlamentară în care pot afirma cu mândrie faptul că reprezentanții Partidului Național Liberal – grup a cărui vicelider sunt – a avut o activitate mai mult decât onorantă.

Astfel, în Camera Deputaților – forul în care activez – putem vorbi despre 29 de proiecte ale deputaților liberali, care au trecut de votul final, 12 au devenit legi, 3 se află în procedura de promulgare, 11 proiecte sunt la Secretariatul General, în termenul de sesizare, iar 3 au fost contestate la CCR.

Au fost atinse subiecte ce țin de zona economic-fiscală, sport, învățământ, protecție socială, agricultură, comunicații, administrație publică, apărare națională, fondul funciar, digitalizare, transport, subiecte care direct sau indirect vizează viața tuturor cetățenilor României.

Urmează o scurtă pauză de la dezbaterile parlamentare, dar aceasta înseamnă doar că pregătim viitoarea sesiune din toamnă, subiectele de abordat, consultări în teritoriu, iar în final, după reluarea activității, să continuăm dinamizarea fluxului legislativ.

Deputat PNL,
Laurențiu Leoreanu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.