Deputatul Leoreanu, în mijlocul oamenilor! Raport de weekend

În timp ce unii parlamentari de Neamț nu mai calcă cu lunile prin județ, deputatul Laureniu Leoreanu și-a făcut un obicei ca în fiecare weekend să fie în mijlocul oamenilor, la evenimente care reunesc comunitățile.
Zilele trecute, și sâmbătă și duminică, Leoreanu a făcut recurs la anii în care a fost profesor de matematică și director de școală (participând la deschiderea unui concurs al elevilor) dar a fost și la două slujbe religioase ale creștinilor catolici.

<Acest week-end a fost plin de evenimente pe care le consider apropiate sufletului meu.
Sâmbătă, la ora 9.00, am participat la deschiderea concursului regional de matematica „Alpha și Omega”, ediția a XIX-a, la Colegiul Tehnic „Petru Poni”, concurs al cărui membru fondator am fost și eu, în calitate de profesor de matematică și director al Colegiului Tehnic „Miron Costin”.
Tot sâmbătă, am avut onoarea de a participa la Sărbătoarea Patronului Bisericii „Fericitul Ieremia Valahul”, dintre cartierele „Anton Pann” și „Mihai Viteazul”, iar dumincă dimineață la hramul Bisericii „Isus Bunul Păstor”, din cartierul Favorit. Împreună cu domnul primar Leonard Achiriloaei, ne-am întâlnit, unit în spirit și discutat în prezenta a peste 500 de romașcani participanți la aceste manifestări, iar momentele au fost cu adevărat impresionante>.

D.V.

George Șișcu, Lohan Roxana şi alţi 171
12 comentarii
14 distribuiri
Îmi place

 

Comentează
Distribuie

Lasă un răspuns