Deputatul Leoreanu, din nou socru mare!

Deputatul Laurenţiu Leoreanu a fost astăzi, pentru a doua oară, în postura de a avea emoţii de socru mare, fiul lui Dan şi aleasa acestuia Ramona spunând DA în faţa lui Dumnezeu şi a ofiţerului Stării Civile.

Iar cel care a reprezentat autoritatea statului în faţa celor doi tineri care şia-u unit destinele a fost chiar primarul Lucian Micu, cel care, anul trecut prelua prerogativele de primar de la actualul socru mare.

<<Sunt onorat că i-am putut fi, din nou alături, bunului meu prieten, deputatul Laurențiu Dan Leoreanu, care, pentru a doua oară, este socru mare. Le-am simțit emoțiile lui și pe ale soției sale, Anca Loredana, pentru Dan și soția lui Ramona și mă bucur să știu că cei doi tineri au parte de un drum pe care ”seniorii” Leoreanu tot timpul îi vor îndruma să-l țină drept, să-l pășească mândri și îi vor ajuta să le urmeze exemplul, să trăiască în armonie și deplină înțelegere.
În viață este important să ai modele pe care să ți le dorești să le urmezi, iar cei doi fii ai familiei Leoreanu, Dan și Alex, au avut de unde alege și sunt sigur că au ales bine>>, a precizat primarul Lucian Micu ]ntr/un mesaj public.

Naşii celor doi tineri sunt Roxana şi Ionuţ Pricope.

Pentru primarul Micu nu a fost singurul cuplu confirmat astăzi oficial, alte 5 proaspete familii cunoscând emoţiile momentului: Cristina și Ioan Mihăilă, Ana-Maria și Nicolae-Doru Corban, Cristina Magdalena și Dragoș Ionuț Ploscă, Ana Maria și Vlad Andrei Apetri, Ioana Izabela și Thomas Bărbuț, Andreea Niculina și Florea Vasilache.

Această prezentare necesită JavaScript.

„Am fost onorat că, prin legile oferite de stat, am posibilitatea să le fiu alături la început de drum celor care au ales să-și jure credință și dragoste veșnică. Ramona Claudia și Mircea Dan Leoreanu, – vouă, tuturor, vă doresc tot binele din lume și să vă bucurați de viața de familie. Casă de piatră, tuturor!”, a mai punctat Micu.

D.V. – sursa foto: Lucian Micu, facebook

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns