Deputatul Leoreanu despre Premierul Ciucă: „Un om hotărât, de cuvânt, de caracter!”

Deputatul PNL Laurențiu Leoreanu consideră că actualul premier Nicolae Ciucă este, mai ales în aceste momente, omul potrivit la locul potrivit, descriindu-l ca „un om foarte hotărât, un om de cuvânt și un om de caracter”.
Leoreanu amintește de faptul că a colaborat foarte bine cu actualul premier încă de pe vremea când deputatul era primar de roman iar generalul Ciucă comanda structuri ale Armatei.

Întrebat cum i se pare Nicolae Ciucă, Laurențiu Leoreanu a spus în cadrul unei emisiuni la un post național:Eu îl cunosc pe domnul prim-ministru Ciucă de foarte mulți ani. Încă de pe vremea când eram primar al municipiului Roman, dânsul era comandantul Armatei a 2-a Getica și pe linie militară, sigur, aveam diverse puncte de întâlnire în care puteam colabora pe plan local și regional. Vă spun că este un om foarte hotărât, un om de cuvânt și un om de caracter. Este foarte important când poți să clădești pe oameni care sunt profesioniști din punct de vedere al documentării, dar în același timp și pe baza caracterului, pentru că de foarte multe ori și, în special, în clasa politică există mari probleme de caracter”.

Dânsul este în rezervă, nu este ofițer activ, și-a încheiat activitatea. La fel cum un profesor își încheie activitatea la catedră, la fel cum un medic ȋși ȋncheie activitatea  ȋntr-un spital , cum un inginer ȋși ȋncheie activitatea  ȋntro fabrică   și pot candida pentru o funcție  politică , așa  și domnia sa   și-a încheiat activitatea militarã și a candidat pentru poziția de senator  și apoi a fost desemnat și investit prim-ministru˝, a adăugat liberalul.

În ceea ce privește popularitatea partidelor, deputatul PNL a recunoscut că „guvernarea erodează”, mai ales în momente de criză când decidenții sunt obligați să ia măsuri nepopulare, dar s-a declarat optimism în ceea ce privește sansele actualului Guvern de a câștiga și păstra încrederea cetățenilor.

Partidul Național Liberal are doi ani de guvernare grea, cu această pandemie nenorocită, cu criza sanitară, criza economică, criza socială, sigur că toate aceste lucruri aduc un prejudiciu de imagine partidului aflat la guvernare. Important este ca de aici încolo acest Guvern să livreze și să crească cota de încredere a românilor, a mai spus deputatul Laurențiu Leoreanu, la B1 TV.

V.N.

One thought on “Deputatul Leoreanu despre Premierul Ciucă: „Un om hotărât, de cuvânt, de caracter!”

 1. Toti au fost ”potriviti” la inceput.Dupa aia s-a ales prafu si pulberea.Am pierdut 30 de ani cu ”potrivitii’ care nu au facut nimic decat sa imprumute bani si sa-i cheltuie iresponsabil pe pensii speciale/serviciu si salarii aberante ale statului securisto mafiot care conduce de facto aceasta tara…
  Doamne cate ”reforme”faceau toti cand isi incepeau”mandatul” si ABSOLUT toti au esuat lamentabil.
  De ce?
  Pentru ca nu ei(politicienii) conduc aceasta tara.
  Nici Ciuca nu va face absolut NIMIC.
  De 1 luna nu vedem nici un fel de REFORME sau inceputul lor.Se discuta doar de ”certificatului verde” si de impartit banii pe care nu-i avem.
  Si aici se va opri ”reforma”marionetei Ciuca.
  Dupa Ciuca va urma FMI care va veni sa salveze Romania de la FALIMENT.

Lasă un răspuns