Deputatul Leoreanu anunță că Apaserv zboară de la Roman! „Un drum nou cu un operator serios!”

Leafa lui Vlad Angheluță (directorul Apaserv Neamț a cărui primă grijă după numirea ca interimar a fost să-și dubleze salariul) și indemnizațiile sinecuriștilor cocoțați (pe filieră politică) prin CA sau prin alte posturi nu va mai fi plătită de consumatorii de la Roman. Predarea-primirea a serviciilor și tehnicii aferente, dintre Apaserv și Apavital (Iași) urmează a se încheia până la 15 iulie, anunță deputatul Laurențiu Leoreanu, cel care în ultimul timp s-a implicat energic în operațiunea de „divorț” dintre firma (multi-căpușată) de la Neamț și administrația/locuitorii din Roman.

„În drumul nostru spre schimbarea operatorului de servicii de apă și canal, suntem pe ultima sută de metri. Practic, după semnarea Actului Adițional nr. 6 la Contractul de delegare a gestiunii serviciilor publice de alimentare cu apă și de canalizare, document semnat în data de 20 iunie, între ARSACIS și ApaVital Iași, ne aflăm, în prezent, în perioada de tranziție și preluarea propriu-zisă de către ApaVital Iași a serviciilor de la fostul operator – ApaServ Neamț. Procesul urmează să se încheie până în data de 15 iulie.

A fost un drum dificil, încărcat cu multe piedici, dar am lucrat cu motoarele turate la maxim și am căutat cele mai bine soluții pentru Roman. Acum, iată, ne apropiem de momentul mult așteptat de romașcani – pornirea pe un nou drum cu un operator serios, un partener cu potențial tehnic și financiar optim pentru rezolvarea problemelor pe care le înfruntăm de ani și ani.

Împreună reușim. Împreună, cu muncă și seriozitate, cu răbdare și profesionalism, construim un oraș de care să fim mândri!”.

Cu cei 67.000 de locuitori (oficial, în actele Prefecturii Neamț), Romanul este unul dintre clienții importanți ai Apaserv.
În acestă situație și ținând cont că unele din cheltuieli (inclusiv cu banii pentru manager și pentru sinecuriștii din C.A.) sunt fixe, rămâne de văzut ce soluție vor găsi Angheluță & compania pentru acoperirea acestui deficit. Cumva vor crește (iar!!!) prețurile pentru restul clienților?

D.V.