Deputatul Harbuz poate da de băut: cel care l-a declarat INCOMPATIBIL a fost REŢINUT!

liviu+harbuz_265932

“Chef la Parlament!”, aşa titra, mai devreme, un site de ştiri, culegând impresii după reţinerea şefului ANI, Horia Georgescu.

Mulţi dintre parlamentarii români au toate motivele să chefuiască sau să dea de băut din moment ce şeful instituţiei care i-a declarat ba incompatibili, ba în conflicte de intererese a ieşit în urmă cu o oră încătuşat  din sediul DNA Bucureşti.
Reţinerea lui Georgescu şi inerenta pată de imagine care se aşează acum şi pe blazonul ANI va fi un argument în apărarea aleşilor care nu ştiau ca motive să mai invoce în apărare. Pe principiul românesc “ba pe-a mă-tii!”, acum, avocaţii celor declaraţi incompatibili de ANI vor devia, în pledoariile lor, de la cauză, perorând despre suspiciunile care, nu-i aşa?, pot plana şi asupra instituţiei al cărui şef abia a fost reţinut.

Singurul parlamentar nemţean declarat INCOMPATIBIL de ANI a fost, în actualul mandat, deputatul Colegiului 3 Neamţ, Liviu Harbuz. Acesta a pierdut, ulterior (în decembrie 2013) şi procesul prin care a contestat această măsură. În acest moment, procesul se află în faza de recurs la ICCJ (Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie).

D.VINCA

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns