Deputatul Cuc, mesaj pentru Generalul Suprem: „Testaţi medicii!”

Deputatul social-democrat Răzvan Cuc are un mesaj foarte tranşant pentru Preşedintele Klauss Iohannis, căruia îi reproşează asocierea cu politicieni care şi în pandemia de Coronavirus şi-au pus interesul personal pe primul loc, testându-se prin declaraţii mincinoase, vezi cazul lui Gheorghe Flutur de la Suceava.

<<Sa-i spuna cineva Generalului Suprem (asta daca accepta alte opinii, ceea ce nu e cazul) ca nu este vreun lider care poate acum sa-i linisteasca pe “dragii de suceveni” doar cu rugamintile din timbrul vocal inconfudabil de la Palat. Putem sa spunem ca din cauza oameniilor girati de el a ajuns, acum, Suceava unde este (manager de spital judetean incompetent, presedinte de consiliul judetean care se trece pe lista de testare pentru noul coronavirus dandu-se drept medic, ca sa beneficieze de testare, dar si omiterea raportarii deceselor a 13 persoane ). Acestia sunt oamenii care le-au fost sugerati sucevenilor, ca fiind drept autoritati locale in care sa aiba incredere si care isi fac treaba. Am vazut cu totii cat de bine si-au facut-o>>, spune deputatul Răzvan Cuc.

Parlamentarul PSD pune pe tapet o prioritate sesizată de tot mai mulţi factori: <<Poate se gaseste cineva (nu stiu cine) sa ii dea un sfat : TREBUIE SA ÎNCEPEȚI TESTAREA MEDICIILOR SI DOTATI CU TOT CE E NECESAR TOATE SPITALELE DIN ROMANIA.
Daca medicii sunt in prima linie, asa cum sustine toata lumea, aveti cu adevarat grija de ei! Unii dintre ei chiar sunt pacienti, in aceste momente grele, si trebuie tratati cu maxima celeritate.
Trebuie sa va preocupe cu adevarat soarta lor, nu doar cum aratati, cum va imbracati sau cum “dati” la televizor>>.

V.N.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns