Deputatul Cuc: „Liberalii se laudă cu reluarea lucrărilor la proiectul blocat chiar de ei!”

„𝐄 𝐮ș𝐨𝐫 𝐬𝐚 𝐭𝐞 𝐥𝐚𝐮𝐳𝐢 𝐜â𝐧𝐝 𝐟𝐚𝐜 𝐚𝐥ț𝐢𝐢!”, spune deputatul social-democrat Răzvan Cuc cu privire la mesajele politice legate de lucrarea de modernizare a DN15 pe sectorul Bicaz-Poiana Largului.

<<Pe principiul fiecare se laudă cu ce nu are, Mugur Cozmanciuc anunță că se reiau lucrările la DN15 – Valea Muntelui. De ce se reiau? Pentru că Guwernul PNL a avut o singură prioritate: să oprească orice proiect început de PSD. Prioritatea zero a liberalilor a fost să blocheze lucrările la acest drum care era așteptate de nemțeni de peste 30 de ani. Proiectul era finalizat în proporție de 85% la finalul mandatului meu.
 Mugur Cozmanciuc spune că ”DN15 este un proiect vital pentru zona Valea Muntelui”. Așa este. De aceea în mandatul meu de la Ministerul Transporturilor una din priorități au fost proiectele din zona Moldovei, inclusiv cele din județul Neamț. Dacă nu aveau această obsesie să blocheze orice proiect, acum nemțenii puteau să circule pe DN 15, un drum modern și reabilitat, nu pe 1 septembrie cum anunță Mugur Cozmanciuc>>, punctează deputatul PSD.

Răzvan Cuc leagă întreaga situație încâlcită din ultimile luni de politizare excesivă și de campania care urmează: <<Mă aștept ca în debutul campaniei electorale, Mugur Cozmanciuc cu liderii liberali să inaugureze cu mare fast finalizarea lucrărilor de pe DN 15. Nemțenii știu însă, că aceste lucrări au început în mandatul PSD și că au fost întârziate doar din cauza dorinței obsesive a liberalilor de a distruge tot ce se construiește în România.
A început numărătoarea inversă! Nemțenii vă văd! Nemțenii votează!>>.

V.N.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns