Deputatul Cuc despre alegerile locale, la Roman: „terminaţi cu sondajele, stabiliţi candidatul!”


Deputatul PSD Răzvan Cuc a avut unul din cele mai clare şi corecte mesaje din ultimul timp, inclusiv pentru colegii social-democraţi, cerând să fie anunţaţi candidaţii pentru locale, aşa cum e şi corect faţă de opinia publică dar şi eficient pentru o echipă angrenată într-o bătălie politică.

Cuc a spus ferm „terminaţi cu sondajele, stabiliţi candidatul!” în conferinţa de alegeri a PSD Roman de vineri.

<<Eu pot să vă spun un lucru: terminaţi sondajele şi hotărâţi-vă cine candidează. Asta e cel mai important. Pentru că candidatul trebuie un pic rodat. Şi să ştiţi că nu trebuie să se teamă nimeni că poate pierde într-o luptă. Luptele, indiferent cât de grele ar părea, pot fi câştigate uneori foarte uşor, dar cu o singură condiţie: să fii foarte determinat şi să-ţi doreşti. mai ales că aveţi un preşedinte de organizaţie (N.R. – arătând cu mâna spre Arsene) foarte puternic, care ştie foarte bine mecanismele politice şi tot ce trebuie, să se pună în spatele unui candidat, să îl ducă la câştig.
Aşa că eu vă rog foarte serios să vă aplecaţi serios asupra problemei, terminaţi mai repede sondajul, găsiţi candidatul şi haideţi să bateţi, să stârpiţi caractiţa asta penelistă, aşa cum spunea Alex, şi mincinoasă, şi odioasă, şi trădătoare de ţară… Sunt nişte trădători de ţară, clar, în frunte cu Iohannis şi să câştigăm Primăria Roman>>, a spus parlamentarul care a fost „adoptat” de PSD Neamţ.

Înainte de frazele de mai sus, deputatul Răzvan Cuc a avut un mesaj de felicitare pentru cei aleşi să conducă PSD Roman (preşedinte Dan Manoliu, pre;edinte executiv Alexandru Rotaru), făcând referire şi la activitatea parlamentară eficientă a celor doi.

Comentarii Facebook

One thought on “Deputatul Cuc despre alegerile locale, la Roman: „terminaţi cu sondajele, stabiliţi candidatul!”

  1. Ce inseamna sa ai un CUC ,,dragii mei nemteni,, . Da, un cuc printre pupaze face mult, adica el nu face cuib ca pupaza din tot felul de porcarii, pune oul unde vrea cucul lui, zboara din judet in judet, unde ii este permis sa cucaie…
    Canva am avut si noi niste exemplare care mai caraiau la discursurile tampite ale jupanului da sau gasit metode sa li se inchida ciocul

Lasă un răspuns