Deputatul Cozmanciuc şi PNL Neamţ, mesaje de condoleanţe la decesul lui Vasile Ouatu

Primul deces din Neamţ al unei persoane confirmată POZITIV coronavirus este adeverit şi de mesajele de concoleanţe care au început deja să curgă în spaţiul public.
Fost viceprimar (PDL) şi consilier local (PNL), Vasile Ouatu rămăsese în echipa liberală nemţeană.

Primul mesaj de condoleanţe vine de la deputatul Mugur Cozmanciuc, preşedintele PNL Neamţ:<<Aș dori să transmit sincere condoleanțe familiei și celor apropiați domnului Vasile Ouatu, care din nefericire a decedat în această seară. Bunul Dumnezeu să îl odihnească în pace pe cel care ne-a fost coleg la PNL Neamț! Din păcate, domnul Ouatu a pierdut lupta împotriva infecției cu COVID – 19 coronavirus.
De aceea dragi nemțeni vă rog, încă o dată, din suflet, să respectați indicațiile autorităților pentru a vă proteja pe voi, pe cei dragi, pentru că inamicul se dovedește a fi unul nemilos. Doar uniți, prin disciplină, vom reuși să îl evităm cât mai mult>>.

Citeste si A murit Vasile Ouatu! Prima persoană decedată din Neamţ, confirmată cu coronavirus…

Şi echipa PNL Neamţ şi-a anunţat tristeţea şi susţinerea pentru familie: <<Echipa PNL Neamț transmite sincere condoleanțe familiei domnului Vasile Ouatu, care a decedat în această seară. Colegul nostru era internat la spital, după ce a fost confirmat ca fiind infectat cu COVID 19 – Coronavirus .
D
in păcate, din cauza unor alte probleme de sănătate medicii nu au putut să îl mai salveze.Dumnezeu să îi odihnească sufletul în pace!
Vasile Ouatu a însemnat mult pentru județul Neamț și pentru sportul nemțean. Echipa de volei feminin pe care a condus-o, UNIC Piatra Neamț, a bucurat numeroși suporteri nemțeni în anii săi de glorie: a fost campioană națională și a reprezentat România în cupele europene>>.

 

V.N.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns