Deputatul Cozmanciuc: „PNL este pregătit pentru a intra în alegeri anticipate fără emoții!”


Liberalii doresc alegerile anticipate pe care sunt convinşi că le vor câştiga – acesta este mesajul optimist al deputatului Mugur Cozmanciuc, preşedintele PNL neamţ, expus în conferinţa de presă de ieri.

<<PNL și-a asumat un lucru transparent și democratic, care a fost solicitat de  majoritatea populației: vot în 2 tururi pentru primari. PSD a spus că nu este de acord cu acest demers și a depus moțiune de cenzură. Practic, PSD nu a vrut să fie alegeri locale în două tururi, ca democrația să aibă o susținere largă și au depus moțiune de cenzură.

PNL și-a asumat să avem alegeri în două tururi, dar dacă nu s-a dorit vom merge pe ideea de alegeri anticipate. Susținem ideea alegerilor anticipate pentru a ne întoarce cât mai repede la electorat.

PNL este pregătit pentru a intra în alegeri anticipate fără emoții, nu avem probleme în a gestiona drumul spre victorie. Mergem înainte cu privirea senină către electorat, vrem să organizăm alegeri anticipate cât mai repede și bine, așa cum au fost și alegerile prezidențiale organizate de Guvernul PNL>>, a punctat liderul PNL Neamţ.

Deputatul Cozmanciuc a trecut în revistă şi câteva din măsurile Guvernului Orban care au vizat, direct, judeţul Neamţ:

<<Cât despre măsurile care au fost luate de Guvernul PNL în cele 3 luni de zile vreau să nu fie trecut cu vederea ce decizii au fost luate pentru județul Neamț. Comunei Ceahlău i-a fost alocată suma de 6,9 mil de lei, pentru a rezolva o problemă pe care niciun Guvern PSD nu a rezolvat-o până acum.

Totodată, referitor la OUG-urile care au fost adoptate, de exemplu în comuna Răucești vor beneficia copiii de masă caldă prin programul care a fost extins.

Guvernul Orban va continua să aloce bani de investiții pentru drumul de pe Valea Muntelui, ca să nu existe discuții sau suspiciuni. PNL va continua dezvoltarea județului Neamț>>.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns