Deputatul Cozmanciuc: „Dezvoltarea UAT-urilor, pusă în pericol de Ordonanța Lăcomiei! Solicit Guvernului să abroge OUG 114!”

Realizarea proiectelor de dezvoltare din UAT-uri este pusă în pericol de Ordonanța Lăcomiei! Solicit Guvernului să abroge OUG 114!

Ordonanța Lăcomiei pune în pericol începerea sau finalizarea unor proiecte demarate deja de primari, proiecte de dezvoltare a comunităților pe care le conduc.
Tot mai mulți primari, indifirent de culoarea politică, se plâng că sunt puși în dificultate din cauza OUG 114.

Prin  modificarea făcut prin această ordonanță, prin care salariul minim brut pentru angajații din construcții a fost majorat, primarii care au deja începute proiecte de investiții s-au trezit că trebuie să suplimenteze fondurile pentru a finaliza aceste lucrări. Bani pe care nu au de unde să îi ia!

Este revoltător! Cum este posibil ca Guvernul să ia o decizie care pune piedică dezvoltării, pune piedică proiectelor care îmbunătățesc traiul de viață al românilor!?!
Pe cale de consecință solicit Guvernului PSD&ALDE să abroge Ordonanța Lăcomiei! În mod contrar se fac vinovați de starea de sărăcie a comunităților locale!

Mugur Cozmanciuc Deputat – Președintele PNL Neamț

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns