Deputatul Cozmanciuc despre dublarea alocaţiilor: O VICTORIE A PNL DIN POSTURA DE PARTID DE OPOZIȚIE

 cozmanciuc

Deputatul PNL Mugur Cozmanciuc consideră că decizia justă a majorării alocaţiilor pentru copii este o decizie înţeleaptă a parlamentarilor.

“Parlamentul a votat astăzi  amendamentul  susținut de PNL potrivit căruia se dubleză creșterea alocației la 84 de lei pentru toți copiii cu vârsta cuprinsă între 2 și 18 ani și mărirea alocaţiilor la 200 de lei pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3 ani şi 18 ani în cazul celor cu dizabilități. Consider că Parlamentul a luat o decizie  înțeleaptă, o hotărâre care va bucura multe familii din România”, spune Cozmanciuc.

“Subliniez faptul că decizia luată de Legislativ  nu are nuanțe politice sau doctrinare așa cum a lăsat de înțeles premierul Victor Ponta după votul parlamentarilor. Aceasta nu este o măsură de centru-stânga sau una de centru-dreapta, ci este o decizie care asigură un minim de protecția  a statului pentru cetățenii săi. Dublarea alocațiilor reprezintă o victorie a PNL din postura de partid de Opoziție”, a mai declarat preşedintele PNL Neamţ.

V.N.

 

Comentarii Facebook

3 thoughts on “Deputatul Cozmanciuc despre dublarea alocaţiilor: O VICTORIE A PNL DIN POSTURA DE PARTID DE OPOZIȚIE

  1. Cioara vopsita tot cioara ramane. Astia sunt disperati sa-si faca imagine si incearca sa imite stilul lui Base. Nu le iese decat o copie palida.
    Asa de mult le pasa de suferinta oamenilor ca s-au aliat cu aia care ne-au bagat in nenorocirile pe care le traim de prea mult timp.

  2. Dreptate ai Miruna ,dar cine e seful lor? Sunt prea aerieni ca sa poata sa faca ceva de capul lor,in spate e un profesor… Cine e?

  3. PNL-ul nu a facut niciodata ceva de unul singur, a avut nevoie de altii care sa-l ajute si sa-l sprijine.

Lasă un răspuns