Deputatul Cozmanciuc, anunțul momentului: Se redeschide Mina de Uraniu Tulgheș – Grințieș

Localnicii din Grințieș-Neamț primesc o veste bună în ce privește exploatarea uraniului din zonă. Anunțul este făcut de deputatul PNL de Neamț, Mugur Cozmanciuc, care îl citează pe Ministrul Energiei.

„Mina de la Tulgheş-Grinţieş va fi deschisă. Anunțul a fost făcut astăzi de colegul meu ministrul Energiei Virgil Popescu”, spune Cozmanciuc.

“O să deschidem mina de la Tulgheş-Grinţieş, o altă mină de uraniu. Toate aceste lucruri, împreună cu fabrica de procesare de la Feldioara le va face Nuclearelectrica (…). Practic la Nuclearelectrica vom avea circuit nuclear integrat, vom avea extragere de minereu de uraniu, procesarea acestuia, fabrica de combustibil şi producerea de energie din punct de vedere nuclear”, este mesajul Ministrului Energiei.

V.N.

One thought on “Deputatul Cozmanciuc, anunțul momentului: Se redeschide Mina de Uraniu Tulgheș – Grințieș

  1. Nu stiu ce sa mai cred.Acum cateva zile alt politician din tara spunea ca totul este terminat.Baietii destepti s-au cuplat cu niste afaceristi canadieni in vederea contractarii interegii cantitati de uraniu.Ma asteptam sa iasa Bulai si sa sustina contrariu.Vad ca a iesit liberalul.O fi adevarat ce sustine sau este pentru adormirea vigilentilor.??/

Lasă un răspuns