Deputatul Cozmanciuc, alături de Andrei Năstase, vicepremierul Republicii Moldova, la Strasbourg

După ce în urmă cu mai bine de o lună, erau pe aceeași scenă la Suceava (la o acțiune PNL din campania electorală pentru alegerile europarlementare), deputatul Mugur Cozmanciuc și Andrei Năstase (proaspăt vicepremier al Republicii Moldova) s-au reîntâlnit ieri la Strasbourg, unde are loc lucrările celei de-a treia părți a Sesiunii ordinare 2019 a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE).

Pe agendă sesiunii care are loc în perioada 24 – 28 iunie, figurează și aniversarea a 70 de ani de la înființarea Consiliului Europei, adoptarea unor rapoarte ale comisiilor de specialitate, precum și dezbateri pe teme de actualitate aflate pe agenda internațională și o dezbatere despre bugetul Consiliului Europei și al APCE.

„Astăzi particip la ședința grupului Partidului Popular European, din care face parte PNL și este cel mai influent în cadrul Parlamentului European. În ședința de astăzi, din cadrul Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, se alege secretarul General al Consiliului Europei. Am stat de vorbă cu Marija PEJCINOVIC BURIC, care este candidatul pentru această funcție”, declara ieri Mugur Cozmanciuc.

Cât privește întâlnirea de suflet cu vicepremierul Andrei Năstase, liderul PNL Neamț a punctat că acesta „are toată susținerea noastră pentru a continua reformele și parcursul european al țării vecine”.

D.V.

Lasă un răspuns