Deputatul Bulai: Votez moțiune de cenzură împotriva lui Florin Cîțu

Deputatul (USRPLUS) Iulian Bulai anunță că va vota o moțiune de cenzură împotriva premierului Florin Cîțu și că partidul său mai acceptă să rămână la guvernare alături de PNL doar în condiția în care este schimbat premierul.

Deputatul Bulai a scris încă de aseară pe net, când a bubuit scandalul cu demiterea Ministrului de Justiție (USR): „Florin Cîţu trebuie să plece.
Este impardonabil gestul de remaniere a lui Stelian Ion. Lupta anticorupție este sabotată din guvern. PNDL nu trebuie avizat.
Voi vota o moțiune de cenzură împotriva lui Florin Cîțu!”.

La scurt timp, Iulian Bulai a revenit cu o nou[ postare: „USR PLUS va susține o moțiune de cenzură împotriva premierului Florin Câțu.
USR PLUS anunță că își retrage sprijinul politic pentru premierul Cîțu, care a aruncat țara în criză politică. USR PLUS nu a girat şi nu va gira niciodată jaful din bani publici, în nicio formulă de guvernare.
Cerem Coaliției să ia act de lipsa unei majorități care să susțină Cabinetul Cîțu și solicităm declanșarea de urgență a negocierilor în Coaliție pentru desemnarea unui nou premier care să formeze un nou guvern.
În situația în care discuțiile din Coaliție vor eșua în propunerea unui nou premier, USR PLUS va susține o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.
Ministrul Stelian Ion este propunerea USR PLUS pentru viitorul guvern (pentru portofoliul justiției) şi are tot sprijinul nostru pentru continuarea reformei din justiție, inclusiv desființarea SIIJ şi numirile procurorilor-şefi, procese întrerupte de iresponsabilitatea premierului Cîțu.
Biroul Național a decis convocarea Comitetului Politic în data de 11 septembrie”.

D.V.

Lasă un răspuns