Deputatul Bulai (USR) despre termenul de realizare a Autostrăzii Moldova-Ardeal (A8): „Ambițios, 2030!”

Deputatul de Neamț Iulian Bulai consideră că execuția reală a lucrărilor A8 (Autostrada Moldova Ardeal / Iași-Tg. Neamț-Tg. Mureș) ar putea fi finalizată abia în 2023. Asta fiind varianta optimistă, „un plan ambilițios”, după cum spunea deputatul USR (coleg de partid cu Ministrul Transporturilor) care s-a grăbit să adauge „dar și realist”.

Răspunsul deputatului Bulai a fost efectiv smuls de reprezentantul Vestea, pe facebook, într-o discuție la vedere, după alte câteva tentative anterioare în care parlamentarul USR a evitat să răspundă la aceeași întrebare.

De data asta, azi, la întrebarea concretă când vor fi finalizate lucrările (neîncepute!) pe A8, Bulai a răspuns clar: „Un plan ambițios, dar realist e sa fie totul gata in 2030”. Concindență, și master-planul din guvernarea PSD plasa finalizarea realizării aceleiași autostrăzi tot în 2030, termen de neacceptat în urmă cu câțiva ani de USR-ul care era în Opoziție.

Mai jos, printscreen cu interesanta discuție în care liderul USR anunță același termen ca și PSD-ul:

Evident că discuția de mai sus a continuat și cu alte comentarii făcute de alți internauți. Fanii USR invocă trista moștenire (faptul că acum actuala guvernare trebuie să refacă studii, proiecte, desene, adică fix ce promovau ca mărețe realizări, în anii anteriori, și social-democrații).

Postarea deputatului ;i toate comentariile care a urmat, AICI!

D.V.

 

One thought on “Deputatul Bulai (USR) despre termenul de realizare a Autostrăzii Moldova-Ardeal (A8): „Ambițios, 2030!”

  1. Domnule Vinca, eu va dau un termen mai realist pentru finalizarea autostrazii A8 – la Pastele cailor!Autostrada nu se va face, fiindca nu vor „licuricii” de la UE!Studiati harta traseelor europe TEN-T (core- de baza) si veti veea ca legatura intre UE si estul Europei se face prin Ucraina, nu prin Romania.Asa ca , nu se va finanta din bani europeni niciun traseu Est-Vest prin Romania.As vrea sa ma insel, dar nu cred…

Lasă un răspuns