Deputatul Bulai revoluționează Construcțiile! Birou la etajul 3 într-o clădire cu… 2 niveluri!

Deputatul Iulian Bulai revoluționează și domeniile Arhitectură și Construcții. Pe lângă celelalte calități (re)cunoscute ale onor deputatului USR, astăzi vă dezvăluim una nouă, grație fotografiilor primite de la un cititor Vestea: Bulai are un Birou parlamentar în Piatra Neamț, la etajul 3 al unei clădiri care are două niveluri!

Firma e cea de mai sus, poftiți de vedeți și clădirea:

Oricâtă imaginație și bunăvoință ai avea, nu îți poți închipui pe unde ar putea fi etajul 3, așa cum este menționat pe firmă. Și e puțin credibil că sub clădire ar fi vreun buncă cu câteva etaje îngropate în pământ.

Evident că prima explicație plauzibilă ar fi că respectiva firmă a fost adusă din alt loc, de pe altă clădire. Și chiar nu ar fi de criticat prea mult deputatul. Dar la Cabinetul Parlamentar, Iulian Bulai are cu siguranță și câțiva angajați. Care puteau și sesiza aberația și s- o corecteze, fie și cu un autolant de culoare albastră pe care îl puteau lipi peste „etajul 3”.

Dar despre unii consilieri ai demnitarilor (Cabinet parlamentar, Cabinet primar, Cabinet Pre;edinte CJ) e cam lămurită lumea, parcă, în unele cazuri, au fost angajați pe astfel de joburi cei mai săraci cu duhul de prin partide…

Cititorul care ne-a trimis aceste fotografii nu s-a putut abține să nu glumească, spunând că poate sunt mai multe etaje la acea clădire dar sunt la fel de invizibile ca și bunăstarea adusă românilor de actuala coaliție de guvernare din care USR face parte.

Pentru cei care vor totuși să ajungă în audiențe la respectivul Cabinet Parlamentar, facem precizarea că acesta e în Piatra Neamț, pe „varianta” de la Gară la… Stația de SALVARE. Că tot sunt cei de la USR cei care SALVEAZĂ România.

D.V.