Deputatul Bulai RECIDIVUS: „La mulți ani, Mihai!”

Urmărit încă de ecourile postării nefericite/controversate în care spunea că Fecioara Maria este „mamă surogat”, deputatul USR-ist Iulian Bulai a devenit vedetă și la Ziua lui Mihai Eminescu, publicând o postare în care îl descrie pe Poet ca pe un USR-ist/globalist contemporan care ar fi avut aceleași demersuri ca parlamentarul de Neamț și pe care o încheie, cu o familiaritate discutabilă cu urarea „La mulți ani, Mihai!”.

Dincolo de joaca de a arăta că te tragi de șireturi cu cineva căruia îi spui pe prenume, deși pe 15 ianuarie românii sărbătoresc nașterea lui Eminescu, totuși poetul e mort de un secol și câteva decenii astfel că folosirea lui „La mulți ani!”, hm, e cam dubioasă.

„Dacă Eminescu ar fi trăit astăzi:
– ar fi semnat pentru “Fără penali în funcții publice”.
– ar fi eliminat pensiile speciale.
– ar fi desființat inspectoratele școlare, pe care le știa bine.
– ar fi vrut să construim mai repede autostrada A8, pentru a ajunge mai repede de la Iași la Viena.
– ar fi reformat radical TVR, SRR și CNA.
La mulți ani, Mihai!”, a scris Bulai pe pagina sa de facebook.

Cititorii l-au taxat în comentarii, amintindu-i că Eminescu este mort, că acesta avea simpatii naționaliste nicidecum globaliste sau neo-marxiste, că a lucrat ca ziarist pentru o publicație a Partidului Conservator și că dacă ar fi fost în viață, probabil ar fi fost simpatizant al AUR, nu al USR.
Nu au lipsit nici comentariile și mai dure care îl trimit pe deputatul USR să își ia pastilele sau în care unii internauți îl întreabă ce fumează.

D.V.

3 thoughts on “Deputatul Bulai RECIDIVUS: „La mulți ani, Mihai!”

  1. USR/Bulai,ati fost votati sa reformati statul mafioto bugetaro securist cu pensii de serviciu/speciale la 40 de ani si salarii aberant de mari,NU sa faceti circ si diversiuni.

    Pensiile asa zise ”militare”Bulai sunt tot un furt al banilor publici,baga la cap,nu numai ale magistratilor,Aceasta diversiune cu ocolirea acestor pensii”militare”nu tine USR/Bulai,intelegeti?nu pacaliti pe nimeni.Romania nu a avut nici un razboi in ultima suta de ani.Punct.

    Din cate observ directia pe care USR a luat-o este anti-reforma in aceeași linie cu PSD.

    Din lozincile cu care ati castigat alegerile s-a ales praful.Ati devenit avocatul statului mafiot si nu mai stiti ce motive/diversiuni sa mai faceti pentru a NU face NIMIC.

    Praful se va alege si de voi la urmatoarele alegeri sau chiar mai devreme.

Lasă un răspuns