Deputatul Bulai: „Învierea este și despre tentativa unui grup criminal organizat de a promova un fake-news”

Deputatul USR Iulian Bulai amintește că Sărbătoarea Învierii vine, din istorie, și cu detaliile întunecate legate de acțiunile celor care ar fi dorit ca Minunea să capete o altă interpretare.

„Învierea este și despre tentativa unui grup criminal organizat de a promova un fake-news. Mituind martorii și promovând un mesaj fals. Se întâmplă asta și în zilele de astăzi. La tv sau pe stradă, sau în Parlament.
Fenomenul e vechi de când lumea. Iată că întâmplarea de la Ierusalim de acum 2000 de ani a schimbat lumea și oamenii, iar tentativa de fake-news a rămas doar o încercare nereușită de cosmetizare a adevărului.
Să avem speranță așadar. Fake-news vin și trec. Adevărul rămâne. Interpretat de către fiecare dintre noi. Dar nicidecum nu poate fi cumpărat cu bani. Se aplică în credință, politică sau relațiile interpersonale. Asta am înțeles eu aseară la slujba de Înviere!
Hristos a înviat!”, trasmite deputatul Bulai.

Parlamentarul a atașat la mesajul lui și un citat din Biblie: “Şi, adunându-se ei împreună cu bătrânii şi ţinând sfat, au dat bani mulţi ostaşilor, Zicând: Spuneţi că ucenicii Lui, venind noaptea, L-au furat, pe când noi dormeam; Şi de se va auzi aceasta la dregătorul, noi îl vom îndupleca şi pe voi fără grijă vă vom face. Iar ei, luând arginţii, au făcut precum au fost învăţaţi. Şi s-a răspândit cuvântul acesta…până în ziua de azi”. (Matei 28, 12-15)

D.V.

One thought on “Deputatul Bulai: „Învierea este și despre tentativa unui grup criminal organizat de a promova un fake-news”

Lasă un răspuns