Deputatul Bulai, audiențe special pentru “diasporeni”

Iulian Bulai, vine în sprijinul nemțenilor care iși duc traiul în afara granițelor țării. Deputatul USR de Neamț va organiza audiențe pentru toți cei din diasporă care au probleme în raport cu instituțiile statului și care nu și le pot rezolva decât in perioada concediului.

„Foarte mulți locuitori ai județului Neamț sunt plecați în străinătate, iar acest lucru face foarte dificil contactul cu ei. Știind că în această perioadă mulți dintre aceștia sunt veniți acasă, în concediu, am hotărât să organizez aceste audiențe până începe sesiunea parlamentară. Știu că au diferite probleme în raport cu instituțiile statului și, atât cât îmi vor permite instrumentele pe care le am la dispoziție ca parlamentar, voi încerca să îi ajut. Îi aștept pe toți nemțenii din diaspora la cabinetele mele din județ”, a declarat Iulian Bulai.
Astfel, nemțenii veniți acasă vor putea beneficia de audiențe, fără programare, în cabinetele din Roman și Piatra Neamț, după următorul orar:
-Joi, 17 august – 10-14  la sediul din Roman, bulevardul Roman Mușat, bloc 32, parter mai sus de sediul Poliției Roman.
-Vineri, 18 august – 10-12 la sediul di Piatra Neamț, etajul III al clădirii Forum Center Mall din vecinătatea Pieței (strada Cuejdi, nr. 1).

Ilinca BRAD

Comentarii Facebook

One thought on “Deputatul Bulai, audiențe special pentru “diasporeni”

  1. domnule bulai cu ce poti sa-i ajuti dumneata.sa-i inscrii in usr si atat.chiar nu vezi ce caraghios esti.mai degraba stai la tamaseni mai cultivi o rosie, mai dai buruieni la rate.cred ca la astea te pricepi.incolo parodie.e jalnic ca judetul neamt are un asa deputat.mai bine treci la cazan la pru.sa aiba si pru un reprezentant in parlament.cazan e baiat fain si bogat.

Lasă un răspuns