Deputatul Arsene susţine modernizarea PSD

arsene

Consider că proiectul lui Victor Ponta și Liviu Dragnea de modernizare a PSD este foarte important pentru viitorul partidului nostru. Separarea funcțiilor la nivel local poate duce la îmbunătățirea imaginii PSD și a reprezentanților noștri din teritoriu. Trebuie să conștientizăm problemele pe care le avem în fața electoratului și să ne adresăm acestora prin măsurile cele mai potrivite. Sunt sigur că toți colegii mei pot înțelege faptul că obiectivul cel mai important este viitorul organizației social-democrate, din care facem parte și modul în care ea reușește să facă față schimbărilor din societatea românească și nevoilor cetățenilor acestei țări.

Mă bucur să văd că în politica românească PSD preia inițiativa modernizării, înaintea altor partide care anunță necesitatea reformării clasei politice, dar nu ajung vreodată să pună în practică măsuri în acest sens. Cel mai bun exemplu în acest sens este cel al Partidului Național Liberal, care se prezintă drept o soluție pentru viitorul României, dar rămâne încremenit în proiect cu figuri prăfuite și controversate din PDL, foști apropiați ai lui Traian Băsescu, care provoacă repulsie românilor, sau cu proprii săi baroni din vechiul PNL.

În calitate de parlamentar și președinte al  PSD Neamț vă asigur că inițiativa de modernizare a PSD, promovată de președintele partidului și de președintele executiv, are susținerea mea, a colegilor din organizația locală și a colegilor din Parlament.

Ionel Arsene,
Președinte PSD Neamț

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Deputatul Arsene susţine modernizarea PSD

  1. Eu cred ca d-l Ionel a ramas blocat …. Tot mai foloseste inca „sperietoarea” Basescu, cand e clar ca d-aia au pierdut ei in alegeri ! Alaturarea si a fostilor colegi, care s-au opus pisoiului mitoman,de capcaunul Basescu, a fost o miscare la fel de neinspirata. Urmeaza sa-si clameze neputinta dand vina pe neamt, de acum inainte, in timp ce DNA-ul le va rari randurile. LA MUNCA, dom’ deputat, la munca ! Ca vine 2016 si nu stiu pe unde o sa scoateti camesa ! Unde-i autostrada aia faimoasa, Iasi-Tg. Mures ? Tot Basescu….?? Iar, Basescu ?? Mai lasati-o -n pisoii mei, ca deveniti ridicol !! Hai, va rog, faceti-ma sa-mi schimb parerea si sa redevin social democrat. Pana atunci….raman Basist ! Sau johannist…. Nu-s batut in cuie, dar nici in cap ca sa va-nghit logoreea de trei parale.

  2. Modernizarea trebuie inceputa de jos,dumneata cind incepi deratizarea la PSD Neamt si in special Piatra Neamt.Cu fauna care este pe aco;o crezi ca va mai vota cineva PSD ??.Basascu nu mai este sa votam contra

Lasă un răspuns