Deputatul Arsene:  Spionită promovată de tabăra Băsescu

arsene

*”Asistăm la o deturnare a agendei publice prin intermediul unor subiecte false”, susţine preşedintele PSD Neamţ

Deputatul Ionel Arsene, în cadrul declarației politice de astăzi, a făcut referire la acțiunile recente ale președintelui Traian Băsescu și semnificația lor pentru opinia publică.
„Asistăm la o deturnare a agendei publice prin intermediul unor subiecte false.  Văzând ce se întâmplă în ultimele zile, este foarte probabil ca partenerii noștri din Uniunea Europeană să ne privească, în cel mai bun caz, cu un soi de curiozitate crescută, dar și cu foarte multă neîncredere. Pentru asta trebuie să le mulțumim tuturor celor care se chinuiesc de câteva săptămâni încoace să ne convingă că România este o țară a spionilor inflitrați la toate nivelurile. Este evident că acest nou scandal dăunează foarte mult atât imaginii țării noastre, cât și instituțiilor noastre și încrederii în acestea. Din păcate, cu această ocazie, președintele a transformat România și într-un exportator de scandal politic, prin insinuările lașe la adresa premierului Moldovei, Iurie Leancă, motivate doar de faptul că acesta îl susține pe Victor Ponta la președinție”, susține Ionel Arsene.
Parlamentarul social-democrat a mai arătat că „Iohannis este cel pentru care se încearcă deturnarea agendei publice. În cazul său, «împăratul este gol» de orice conținut sau program politic. Candidatul ACL nu are ce prezenta alegătorilor și și-a epuizat bruma de capital de încredere pe care o avea înainte să-și anunțe intenția de a candida pentru Cotroceni. Așa se explică faptul că el este ferit de atenția opiniei publice, măcar până la începutul campaniei electorale”.
Deputatul Ionel Arsene s-a referit și măsurile promovate de Guvernul condus de premierul Victor Ponta: „Dincolo de tot acest scandal imaginat de Traian Băsescu, cu spioni imaginari, se întâmplă lucruri foarte importante pentru români, pe care opoziția ar vrea să le facă uitate. De exemplu, reducerea CAS care va permite firmelor de la noi să mărească salariile angajaților sau să folosească banii economisiți pentru investiții. De asemenea, săptămâna aceasta va intra în vigoare schema de ajutor a companiilor care promovează dezvoltarea regională prin crearea de locuri de muncă. Ca întreprinzător, credeți-mă când vă spun că acest lucru este de departe mult mai important decât ce încearcă Traian Băsescu să impună pe agenda publică”.
„În calitate de parlamentar al județului Neamț, vă pot spune că cetățenii pe care îi reprezint sunt mult mai interesați de ajutorul pe care Guvernul Ponta îl acordă proiectelor locale de dezvoltare a județului sau sprijinul pentru actul educațional, decât de spionita promovată de tabăra Băsescu. România reală are nevoie de infrastructură, educație și investiții. De aceea, românii vor să-l voteze pe Victor Ponta președintele acestei țări. Până acum, este singurul candidat care a arătat că poate face bine românilor, că are un program care se adresează nevoilor acestora și că are în spate partide ce au dovedit că pot guverna așa cum trebuie această țară”, a mai precizat deputatul PSD.

 

One thought on “Deputatul Arsene:  Spionită promovată de tabăra Băsescu

  1. Bre, bre…. Da’ asta publicatiune pupa putintel pe Ionel ! In rolul principal….IONEL. Guest starr….IONEL. In rolul durului……IONEL. Al Mamei Omida…..IONEL. Al tatalui lu’ mama Obida…IONEL Figurant…..LA FEL. In scenele cu sex……un figurant. Un placer sa citim asta ziar ! Ah, In rolurile prostilor…..Ghici !

Lasă un răspuns