Deputatul Arsene: Măsurile Guvernului nu sunt “pomeni electorale”

arsene

Deputatul Ionel Arsene, în cadrul declarației politice de astăzi, a făcut referire la declarațiile publice recente ale membrilor și conducerii Partidului Național Liberal, care demonstrează o atitudine lipsită de respect față de români.

„Am ajuns în situația în care măsuri foarte bune, cu impact pozitiv, primite foarte bine de populație, sunt calificate drept «pomeni electorale» de liberali. Stimate colege și stimați colegi, este rușinos să faceți așa ceva după ce v-ați bătut joc de această țară atâția ani. Reducerea CAS, care vine în sprijinul mediului de afaceri, nu este pomană electorală, ci normalitate. Pentru că este normal ca un Guvern responsabil să fie alături de întreprinzători, ba chiar este obligatoriu. Asta ar fi trebuit să facă și Emil Boc sau Mihai Răzvan Ungureanu, dacă n-ar fi fost prea preocupați să-i facă pe plac lui Traian Băsescu”, susține Ionel Arsene.

Parlamentarul social-democrat a mai arătat că „de la scrutinul de pe 16 noiembrie și până în prezent, singurul «lucru bine făcut» de liberali a fost insultarea românilor. Să califici măsurile corecte ale Guvernului Ponta față de români drept «pomană electorală» este, în primul rând, o insultă la adresa cetățenilor acestei țări. Acest lucru trebuie să înceteze. Toți cei pe care românii i-au ales să-i reprezinte datorează respect celor care i-au votat”.

„În această perioadă, Klaus Iohannis și liberalii au creat toate premisele pentru repetarea greșelilor lui Traian Băsescu. Discursul public al lui Iohannis spune una, iar faptele sale și ale colegilor săi transmit cu totul altceva. Aroganța lor și disprețul pe care îl arată multora dintre cetățenii României ne demonstrează că viitorul pe care liberalii îl doresc țării noastre este unul sumbru. Ei încă nu înțeleg că România este a tuturor românilor. Consider că PNL nu are ce căuta la guvernare și nu va fi prea curând pregătit să conducă în mod responsabil un Executiv care să lucreze în interesul României”, a mai precizat deputatul PSD.

 

 

 

Lasă un răspuns