Deputatul Arsene:  „Circ Băsescu şi Alianța PNL-PDL”

10527826_667032636719403_7760959328382180206_n

Alianţa PDL –PNL  încearcă să acopere devoalarea înțelegerilor cu Traian Băsescu printr-un circ mediatic în care implică și Parlamentul ca să obțină credibilitate, susţine liderul PSD Neamţ într-un comunicat de presă.

Ionel Arsene mai spune că: “Presupusa Alianță Creștin-Liberală nu încetează cu bătaia de joc la adresa românilor. În lipsa unui program pe care ar trebui să-l prezinte în fața electoratului, noua alianță poluează spațiul public cu manipulări prin care încearcă să-i păcălească pe cetățeni. Este evident că alianța PNL-PDL depune eforturi să acopere devoalarea înțelegerilor cu Traian Băsescu printr-un circ mediatic în care, din păcate, implică și Parlamentul ca să obțină credibilitate. A devenit deja evidentă coordonarea, la nivelul declarațiilor și acțiunilor, între Traian Băsescu și viitorii săi colegi din ACL. Deși motivele sunt diferite, toți cei menționați folosesc tema reducerii CAS-ului pentru a ataca PSD-ul și pe Victor Ponta. Iar motivele țin de scorul din sondaje al candidatului nostru la prezidențiale. Românii îl preferă pe Victor Ponta înaintea oricărui candidat al opoziției”.

PNL încearcă de când a ieșit de la guvernare să pună piedici reducerii CAS după ce a încercat să-și atribuie exclusiv această inițiativă, iar ulterior a susținut faptul că trebuie adoptată mai repede sau că este eronată, mai spune liderul PSD Neamţ.

Acum, liberalii au hotărât să meargă în direcția stabilită de Traian Băsescu, cel care între timp le-a devenit far călăuzitor. Deși a devenit extrem de vizibilă existența unei coordonări cu Traian Băsescu, fapt dovedit de declarațiile similare și susținerea fățișă a președintelui pentru Klaus Iohannis, reprezentanții ACL au ipocrizia de a susține că există înțelegeri oculte între Victor Ponta și Băsescu. Trebuie să existe o limită pentru minciunile răspândite în spațiul public de așa-zișii creștini-liberali pentru a încerca să ascundă apropierea de Băsescu. Cei de la PNL și PDL, în frunte cu viitorul fost șef de stat nu pot continua să fie atât de iresponsabili

Din nefericire, victimele circului mediatic pe care îl face alianța PNL-PDL sunt tot românii, pentru că ei sunt principalii beneficiari ai unor măsuri necesare, așa cum este reducerea CAS-ului, mai spune deputatul Arsene.

 

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns