Deputata Oana Bulai, rechizitoriu: „Vlad Voiculescu e foarte activ acum dar ca ministru a încurajat dezastrul din Sănătate!” VIDEO

Deputata Oana Bulai (PSD Neamț) le cere guvernanților să lase ciorovăielile și circul și să rezolve real problemele grave ale românilor. Oana Bulai a făcut o declarație de la tribuna Parlamentului cu rol de veritabil rechizitoriu în care a punctat că în timp ce aliații de la guvernare se certau pe subiectul demiterii ministrului Sănătății, românii mor sau suportă consecințele nefaste ale efectelor resimțite în economie.

<<Am văzut că domnul Voiculescu a devenit foarte activ după ce nu a mai fost ministru. De ce, stimați colegi, nu a rezolvat problema raportărilor fictive, așa cum le consideră domnul Vlad Voiculescu, în timp ce era ministru?
De ce vine acum și ne spune ce nu a mers în Minister dar cât a fost ministru a încurajat dezastrul din Sănătate?>>, a spus Oana Bulai.

Deputata de Neamț a amintit de alte interpelări pe subiecte grave pe care le-a făcut (măști neconforme, Horeca etc), de faptul că încă nu a primit răspunsuri de la Guvern și că în acest timp miniștrii sunt ocupați cu încăierări politice. Ea îi cere Președintelui Klaus Iohannis să le ceară guvernanților să lase deoparte politicianismul și meschinăriile, ca unul care este și el responsabil de proasta guvernare: <<În aceste momente de criză politică, domnul Iohannis trebuie să iasă din carapacea în care se ascunde și să înceapă să le bage mințile în cap. El este principalul vinovat pentru tot haosul din țară. A vrut „guvernul meu”? Îl are!
În vreme ce PNL și USR Plus se încaieră în guvern, românii nu mai au loc în spitale, oamenii mor din cauza incompetenței celor care guvernează. Câți oameni trebuie să mai moară pentru ca PNL și USR PLUS să priceapă că trebuie să guverneze?>>.

Mai jos, în format video, declarația Oanei Bulai:

 

V.N.

 

Lasă un răspuns