Deputata Mitrea, despre Spitalul lui Arsene: „Cu 70 de milioane de euro vor face spitalul, și cu restul vile pentru ei!” VIDEO

Deputata Dumitrina Mitrea nu are încredere în realizarea noului spital județean proms și răs-promis de vreo 4 ani de Ionel Arsene ba, mai mult, acuză bâlbele cu prețuri tot modificate și, comparând promisiunile neonorate de la Neamț cu un spital nou făcut la Mioveni, crede că e vorba și de alte lucruri necurate.

Întrebată de către realizatorul Cezar Filip (Monitor TV) ce încredere are că va fi realizat spitalul de la Neamț, Dumitrina Mitrea a răspuns ferm: „Până nu vîd nu o să cred. Să văd că se ridică. Au făcut măcar fundația? Au început lucrările?”.

Mitrea a punctat faptul că suma de 225 milioane de euro (alocații bugetare pentru partide) ar ajunge pentru „a face 3 spitale ca la Mioveni”.

„Ați auzit de Spitalul de la Mioveni? Un spital făcut de la 0, realizat în 3 ani. Și nici măcar nu a fost făcut cu fonduri europene ci cu împrumuturi. Am stat de vorbă cu primarul de acolo. Am fost acolo cu Comisia de Industrii. Un spital făcut de la zero. Arată impecabil. Cu 250 de paturi și arată la stadarde europene. Acel spital a costat 70 de milioane de euro cu tot cu aaratura medicală. Și nouă ni se spune că trebuie, la Neamț, 500 de milioane de euro, apoi 610… Haideți să fim onești. Păi da, cu 70 de milioane de euro vor face spitalul și cu restul vor face vile, viluțe pentru ei”.

Deși emisiunea a fost la primele ore ale dimineții, nici Ionel Arsene și nici CJ Neamț nu au răspuns până acum acestor acuze frontale aduse de deputata de la Neamț, din AUR. Dacă va exista vreo replică (deși e puțin probabil, CJ Neamț și PSD Neamț având vreo 2 ani de când nu au mai organizat conferințe de presă), Vestea o va publica.

Întreaga emisiune în cadrul căreia deputata AUR a făcut respectivele acuze, mai jos, în format VIDEO:

D.V.

 

One thought on “Deputata Mitrea, despre Spitalul lui Arsene: „Cu 70 de milioane de euro vor face spitalul, și cu restul vile pentru ei!” VIDEO

Comments are closed.