Deputata Mitrea (AUR) cere anchetă serioasă pe achizițiile dubioase din pandemie!

Deputata Dumitrina Mitrea (șef AUR Neamț) cere cu fermitate o anchetă serioasă (realizată de o comisie parlamentară) pe tema achizițiilor dubioase și frauduloase realizate în pandemie.
Într-un mesaj făcut public cu câteva zile înainte de Paști, deputata AUR spune și acuză frontal că ” (…) românii au fost batjocoriți și furați în perioada în care am fost obligați să stăm închiși in case!
AUR a cerut in Parlament să se facă o comisie de anchetă cu toate achizițiile din perioada pandemiei”.
Dumitrina Mitrea a atașat la acest mesaj text în care vorbește despre „toate achizițiile din perioada pandemiei” și un scurt clip video, cu intervenția ei din Parlament (unde a vizat mai ales subiectul vaccinurilor cumpărate de statul român).

Cât privește celelalte achiziții dubioase/frauduloase (extra-vaccinuri), presa românească și opinia publică au punctat în ultimii ani zeci de astfel de subiecte:
– achiziții aranjate de UNIFARM pentru măști și combinezoane,
– achiziții de măști făcute de la firme controlate de interlopi sau de personaje de cancan (Botezatu),
– spitalele modulare de la Bacău și Lețcani, nefuncționale, cumpărate pe foarte mulți ani publici (pentru cel de la Lețcani, Curtea de Conturi a dat deja o amendă pentru nelegalitatea achiziției și este deschis și un dosar la DNA). etc…

Mesajul integral al Dumitrinei Mitrea:

„AUR a ieșit în stradă împotriva măsurilor din pandemie, chiar dacă mulți au spus că suntem iresponsabili!
AUR a ieșit în stradă când ne-au obligat să avem certificat verde la locul de muncă, deși știam că presa și partidele sistemului corupt ne vor acuza.
AUR a știut că românii au fost batjocoriți și furați în perioada în care am fost obligați să stăm închiși in case!
AUR a cerut in Parlament să se facă o comisie de anchetă cu toate achizițiile din perioada pandemiei! Parlamentul a fost de acord, așa ca să scape de gura noastră, dar se opun să fie numiți membrii în această echipă.
Romanii nu vor afla niciodată adevărul din pandemie, doar dacă , vom învinge sistemul și vom scoate toate mizeriile ascunse de ei sub preș! (…)”

D.V.

Lasă un răspuns