Deputat (PNL) Mara Calista: „Moțiunea a picat! Guvernul Cîțu continuă modernizarea României!”

„Moțiunea de cenzură a fost respinsă! Guvernul condus de prim – ministrul PNL Florin Cîțu continuă procesul de modernizare al României”, anunță

Mara Calista Deputat – PNL Neamț.

Deputata liberală consideră că votul de la moțiune arată că actuala coaliție este una puternică, ce nu poate fi zdruncinată cu astfel de exerciții: <Moțiunea de cenzură a căzut în Parlamentul României. Au fost 201 voturi ale parlamentarilor PSD și AUR, ceea ce a arătat că, din păcate, se consolidează alianța toxică și populistă: PSD-AUR.

Însă coaliția este puternică, unită și pregătită să guverneze cel puțin opt ani de zile de acum încolo. Totodată, sunt convinsă că va trebui să muncim cu toții pentru a repara dezastrul făcut de PSD între 2017-2019. Și nu doar atât! Se vor face investiții, reforme, iar România va face un mare salt înainte.

Iar reformele le facem pentru că sunt în programul de guvernare și sunt vitale pentru România, nu pentru că ni le cere cineva. Facem reforma sistemului de pensii pentru a ne asigura că putem să plătim pensii mărite și în 2030. Facem reforma justiției pentru a corecta politica preferențială a PSD și a ridica MCV. Totodată, facem reforma companiilor de stat pentru a nu mai arunca banii românilor în găuri negre>.

Deputata liberală trage un semnal de alarmă și cu privire la agresivitatea inutilă a unor discursuri care nu fac decât să crească lipsa de încredere a cetățenilor în clasa politică: <Pe de altă parte aș dori să atrag atenția asupra unor gesturi deplasate și discursuri agresive care au fost făcute de unii parlamentari, care atrag după sine neîncrederea populației în activitatea noastră. Fac un apel ca pe viitor să ne aducem aminte de ce am fost aleși: pentru a reprezenta interesele cetățenilor, cu demnitate și respect>.

D.V.

Lasă un răspuns