Deputat în Parlamentul României despre „Grande Investitore Massone”: „Unde l-aţi găsit pe ţeparul ăla?” – întrebare primită de la un comentator sportiv

DSC_6601

Părerea deputatului nemţean Vlad Marcoci despre investitorul italian Angelo Massone de la clubul FC Ceahlău a fost rezumată de următoare întrebare: „Unde l-aţi găsit pe ţeparul ăsta?”.

Întrebarea nu-i aparţine deputatului liberal ci a fost citată de acesta dintr-o discuţie pe care a avut-o cu fostul său coleg de facultate, actualul comentator sportiv Bogdan Tomulică.

Marcoci a făcut recurs la acea discuţie, răspunzând întrebării cum comentează faptul că italianul venit ca mare investitor a ajuns, în conferinţă de presă, să ceară candidaţilor la Primăria Piatra Neamţ să sprijine echipa de fotbal FC Ceahlăul, retrogradată, în doi ani, din liga 1 în liga a 3-a.

„Eu nu mă pricep la fotbal dar o să răspund întrebării dumneavoastră invocând o discuţie avută, al venirea acestui domn la FC ceahlăul, cu fostul meu coleg de facultate, Bogdan Tomulică. M-a sunat Bogdan atunci şi m-a întrebat: <<Unde l-aţi găsit, cei din Neamţ, pe ţeparul ăsta?>>. Bogdan ştia că acest Massone, pe unde a trecut, a avut numai istorii din astea…”, a relatat Marcoci în conferinţa de presă susţinută duminică la PNL.

Reamintim că sâmbătă, după meciul pierdut de echipa nemţeană, pe teren propriu în faţa lui Rapid Suceava, Angelo Massone a cerut celor 8 candidaţi la Primăria Piatra Neamţ să facă dovada că sunt interesaţi de soarta oraşului Piatra Neamţ sprijinind echipa la care el este investitor şi deţinătorul pachetului majoritar de acţiuni. Massone a citit numele tuturor celor 8 candidaţi demers prin care, probabil, dorea să dea o mai mare greutate mesajului său.

Echipa FC Ceahlăul funcţionează pe o firmă de acţiuni şi are asigurate din partea municipalităţii, în mod gratuit, şi accesul la baza sportivă şi toate facilităţile conexe.

Daniel VINCA

cop massone marcoci

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns