Deputat în Parlamentul României despre „Grande Investitore Massone”: „Unde l-aţi găsit pe ţeparul ăla?” – întrebare primită de la un comentator sportiv

DSC_6601

Părerea deputatului nemţean Vlad Marcoci despre investitorul italian Angelo Massone de la clubul FC Ceahlău a fost rezumată de următoare întrebare: „Unde l-aţi găsit pe ţeparul ăsta?”.

Întrebarea nu-i aparţine deputatului liberal ci a fost citată de acesta dintr-o discuţie pe care a avut-o cu fostul său coleg de facultate, actualul comentator sportiv Bogdan Tomulică.

Marcoci a făcut recurs la acea discuţie, răspunzând întrebării cum comentează faptul că italianul venit ca mare investitor a ajuns, în conferinţă de presă, să ceară candidaţilor la Primăria Piatra Neamţ să sprijine echipa de fotbal FC Ceahlăul, retrogradată, în doi ani, din liga 1 în liga a 3-a.

„Eu nu mă pricep la fotbal dar o să răspund întrebării dumneavoastră invocând o discuţie avută, al venirea acestui domn la FC ceahlăul, cu fostul meu coleg de facultate, Bogdan Tomulică. M-a sunat Bogdan atunci şi m-a întrebat: <<Unde l-aţi găsit, cei din Neamţ, pe ţeparul ăsta?>>. Bogdan ştia că acest Massone, pe unde a trecut, a avut numai istorii din astea…”, a relatat Marcoci în conferinţa de presă susţinută duminică la PNL.

Reamintim că sâmbătă, după meciul pierdut de echipa nemţeană, pe teren propriu în faţa lui Rapid Suceava, Angelo Massone a cerut celor 8 candidaţi la Primăria Piatra Neamţ să facă dovada că sunt interesaţi de soarta oraşului Piatra Neamţ sprijinind echipa la care el este investitor şi deţinătorul pachetului majoritar de acţiuni. Massone a citit numele tuturor celor 8 candidaţi demers prin care, probabil, dorea să dea o mai mare greutate mesajului său.

Echipa FC Ceahlăul funcţionează pe o firmă de acţiuni şi are asigurate din partea municipalităţii, în mod gratuit, şi accesul la baza sportivă şi toate facilităţile conexe.

Daniel VINCA

cop massone marcoci

 

Lasă un răspuns