Deputat de Neamţ păzit de bodyguarzi: “Vor să-mi închidă gura!”

firma paza 

Deputatul de Neamţ, Elena Udrea este păzită non-stop de agenţii unei firme de pază bucureştene cu care aceasta a încheiat un contract după dezvăluirile făcute în interviul acordat siteului Hotnews, informează stiripesurse.ro.

Firma care îi asigură servicii de pază şi protecţie este Bronec, una din societăţile de top din domeniu.

La puţin timp după ce a vorbit şi de şeful interimar al SRI, Udrea a mărturisit că se aşteptă la orice, “înscenări, dezvăluiri, fotografii”, “pentru că acum vor dori şi mai mult să-mi închidă gura”.

“Important este să fim conştienţi de pericolul uriaş al acestui moment: puterea totală în mâna unui om despre care nu se ştie mai nimic în spaţiul public, dar care deţine secretele tuturor.
Dacă vă amintiţi, în ultima emisiune din campanie, Mădălina Puşcalău m-a întrebat dacă voi face ceva cu lucrurile pe care le ştiu. Am răspuns atunci că “cel mai probabil da”, pentru că am un pronunţat spirit de sacrificiu. Ştiam că voi spune…”

În interviul Hotnews în care i-a adus grave acuzaţii generalului Coldea, Elena Udrea a invocat şi exemple din judeţul Neamţ. Astfel, ea a amintit că, înainte de a muri (cu vreo doi ani), Culiţă Tărâţă i-a spus că “duce bani generalului Coldea, la SRI”. Udrea a amintit şi de faptul că, de mai multe ori, Gheorghe Ştefan i s-a plâns că Tărâţă pretinde bani din nişte afaceri “cu scandal” sub acelaşi pretext invocat de fostul preşedinte CJ, că trebuie să ducă bani la SRI, “pentru un sondaj”.

Citiţi şi:
Udrea: Tărâţă mi-a spus că duce bani la SRI, lui Coldea
Elena Udrea: Tărâţă făcea intervenţii pe un dosar DIICOT legat de afaceri cu cereale

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.