„Depolitizarea este una dintre prioritățile mele la ISJ Neamț!” Replica „generalului” Moise pentru liberali…

Florentina Moise, inspector general al ISJ Neamț respinge frontal acuzațiile aduse azi de PNL Neamț și susține că „Depolitizarea este una dintre prioritățile mele la ISJ Neamț! Și exact asta fac!”.

Moise afirmă că partidul din care face parte (PSD) nu i-a cerut să demită sau să numească vreun director de școală sau de liceu și că „Va trebui să înțeleagă și PNL Neamț că numirile au un singur criteriu: competența”.

Mai jos, integral, replica remisă de șefa ISJ Neamț:

Drept la replică

În urma comunicatului de presă transmis de PNL Neamț, sunt necesare câteva precizări:

Depolitizarea este una dintre prioritățile mele la ISJ Neamț! Și exact asta fac!

PSD Neamț nu mi-a cerut niciodată să schimb un director de școală! Vă dați seama cât de… ridicolă este această acuzație? Va trebui să înțeleagă și PNL Neamț că numirile au un singur criteriu: competența.

Am venit la Inspectoratul Școlar pentru a face performanță, pentru a avea manageri responsabili și rezultate care să ne plaseze pe locuri fruntașe la nivel național. Este tot ce mă preocupă zi de zi!

Inspector Școlar General
Luca Moise Florentina

 

V.N.

 

2 thoughts on “„Depolitizarea este una dintre prioritățile mele la ISJ Neamț!” Replica „generalului” Moise pentru liberali…

  1. Tocmai aceasta este cheia succesului, in viziunea doamnei apolitice. Conditia sa fii numit/numita intr-o functie de conducere, este de a nu avea nota de trecere la examen. Daca te recomanda cine sau ce trebuie, treaba merge ca unsa la PSD. Cui mai foloseste in ziua de azi, cartea? Alta-i temelia reusitei.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.