Demnitari nemţeni cu poze vestea.net pe profilurile lor de facebook

Nu numai ştirile de pe vestea.net au căutare ci şi fotografiile. Ba chiar, în unele cazuri, respectivele fotografii au fost descarcate de pe site şi urcate pe diverse conturi sau pagini de facebook. În această categorie a celor care apreciază imaginile de pe site (prompte, rezonabile din punct de vedere calitativ – ca să fim modeşti…) intră şi unii demnitari din Neamţ care, de-a lungul timpului, au promovat aceste fotografii pe conturile lor iar unii chiar le-au folosit ca poze de profil.

Marcate sau nu cu watermake (asta de către administratorul siteului), cu sursa precizată sau nu (asta pe profilurile demnitarilor feibucişti), respectivele fotografii au fost văzute de mii şi mii de nemţeni. Iar like-urile primite de demnitari la respectivele postări au fost – chiar şi într-o mică măsură – şi pentru calitatea conţinutului foto realizat de vestea.net. Astfel că merită mulţumiri din partea acestei publicaţii şi demnitarii care au utilizat aceste fotografii (în mod gratuit, evident) şi în acest fel au şi promovat conţinutul, dar şi fanii acestor politicieni care dând like la poza cu demnitarul preferat au dat o notă bună (fie şi indirect) conţinutului foto din site.

Lista cu demnitari care au folosit astfel serviciile foto vestea.net e probabil mai lungă decât ce am sesizat noi. La o simplă căutare în unele profiluri de facebook, îi putem menţiona (vezi fotografiile de mai sus) în acest parteneriat sui-generis pe următorii: prefectul Vlad Angheluţă, primarul şi viceprimarii de la Primăria Piatra Neamţ – Dragoş Chitic, Aurelia Simionică şi Vasile Popescu – dar şi pe deputaţii Mugur Cozmanciuc şi Ionel Arsene.

D.V.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.