Demisie paradoxala a Mihaelei Stoica de la vârful PMP

pmp stoicaOri motivul e altul, ori deputatul Mihaela Stoica (încă preşedinte interimar PMP) foloseşte această demisie pe post de pumn cu care se bate în masă. Ieri a renunţat la o funcţie de conducere la vârful PMP (secretar executiv al Comitetului Executiv Naționalacuzând misoginismul colegilor din partid care au mandatat puţine femei în funcţii de conducere.
Şi, ca perdaful să fie complet şi ironia să fie dusă până la capăt, deputatul nemţean s-a cerut… în Comisia de Muncă şi Protecţie Socială.

Mi-am dat demisia din functia de secretar executiv al Comitetului Executiv National al PMP. Motivul l-am expus în cadrul congresului: slaba reprezentare a femeilor în cadrul conducerii partidului (fără a o lua in considerare pe Elena, eram singura femeie din conducerea partidului). Mi-am arătat totuși, avand în vedere experiența parlamentara, disponibilitatea de a lucra în cadrul Comisiei pentru muncă și protectie sociala. Sper ca macar la munca sunt bune femeile”, spune proaspăta demisionară pe facebook.

Cu câteva zile înainte de Congresul care a ales-o preşedinte PMP pe Elena Udrea, Mihaela Stoica a anunţat, de asemenea, că nu intenţionează să transforme interimatul de la conducerea filialei judeţene Neamţ în mandat ales şi că aşteaptă ca alţi colegi să ducă mai departe munca începută de ea, promiţând că le va fi alături.

D. VINCA

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.