Demisie bombă la început de an la Tîrgu Neamț! Ionuț Gugiu pleacă din fruntea Casei Culturii!

Ionuț Gugiu a demisionat din funcția de director al Casei Culturii din Tîrgu Neamț. Anunțul a fost făcut chiar de cel care a fost director până în urmă cu două ore și este răspumsul acestuia la faptul că demisia îi fusese cerută chiar de primarul Daniel Harpa, după un incident penibil în noaptea de Revelion când la scena din centrul orașului nu a funcționat sonorizarea (detalii, AICI – Primarul Daniel Harpa cere demisia șefului de la Casa Culturii ”Ion Creangă”).

„In urma cu cateva momente mi-am depus demisia din functia de manager al Casei Culturii „Ion Creanga” .
Aceasta va fi singura declaratie pe care o voi da pe marginea acestui subiect, in incercarea de a lamuri cateva aspecte.
Nu am fost si nu ma simt deloc responsabil pentru cele intamplate in seara de Revelion. Vineri dupa-amiaza(28 decembrie) am fost contactat de personalul din primaria Tg Neamt pentru a contracta o anumita persoana in vederea asigurarii sonorizarii pentru data de 31 decembrie. Am actionat in acest sens, am realizat toate demersurile procedurale si am fost asigurat ca intelegerea este intelegere( avand martori la aceasta discutie telefonica). Pe data de 31 la ora 23:30 am fost informat ca cei cu sonorizarea nu s-au prezentat in centrul orasului asa cum ne fusese intelegerea, fiind mult prea tarziu pentru a putea rezolva problema.
Prin castigarea acestui post de manager am acceptat o provocare personala, aceea de a face mai vizibila aceasta institutie, publicului din Targu-Neamt. Cred ca am reusit, acest lucru reflectandu-se in numerele din bilantul financiar anual si in numarul de spectacole sustinute, nu doar anuntate si apoi anulate din lipsa publicului.
Totodata, ca si manager am incercat eu sa rezolv problemele aparute zilnic si sa nu apelez mereu la cei din primarie.
Imi pare rau ca acest mandat de doi ani s-a terminat printr-un oarecare circ al carui spectator am fost.
As dori sa multumesc pe aceasta cale personalului Casei de Cultura care m-a inteles si cu care am colaborat foarte bine pe parcursul celor 2 ani” – acesta este anunțul făcut public de directorul demisionar.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns